• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara’da öğretmen ve öğrencilerden “Kuşlara Bir Damla Umut” projesine destek

Yeniakit Publisher
2019-12-30 01:18:07 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Ankara’da öğretmen ve öğrencilerden "Kuşlara Bir Damla Umut" projesine destek

Ankara’daki Mehmet Hikmet Ayberk İlkokulu’nun öğretmen ve öğrencileri, “Kuşlara Bir Damla Umut” projesine katıldı.

Ankara’daki Mehmet Hikmet Ayberk İlkokulu’nun öğretmen ve öğrencileri, “Kuşlara Bir Damla Umut” projesine katıldı.

Türkiye genelinde öğretmen ve öğrencilerin katıldığı, "Kuşlara Bir Damla Umut " adlı sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. Alanya’da Fatma Ayan isimli öğretmenin başlattığı bu projeye Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Mehmet Hikmet Ayberk İlkokulu öğretmen ve öğrencileri de katılarak 120 kuş yuvası ve yemlik hazırladı. Hazırlanan kuş yuvaları ve yemlikler, 27 Aralık’da ilkokulda sergilendi. Yuvalar ve yemlikler daha sonra okul bahçesindeki ağaçlara asıldı.

Ayrıca öğrenciler, "Geleceğe Nefes Ol" adlı ağaç dikme kampanyasına da katılıp okul bahçesine yaklaşık 100 sedir fidanı dikti.

Okuldaki projeyi organize eden öğretmen Cannur Haznedar, "Öğrencilerimizin bugünden sonra kuşlarla ilgili daha hassasiyet göstereceklerinden eminim. Amacımız, küçükken hayvan sevgisinin aşılandığı vicdanlı, çevreci bireyler yetiştirmektir. Ağaç sevgisi ve hayvan sevgisi bilinci ile yetişen Mehmet Hikmet Ayberk İlkokulu öğrencilerinin Çankaya Yakupabdal Mahallesi’nde güzel şeyler yapacaklarına inanıyorum" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23