• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara'da 4,5 büyüklüğünde deprem

Yeniakit Publisher
2020-01-23 07:18:00 - 2020-01-23 07:24:49
Ankara'da 4,5 büyüklüğünde deprem

Dün gece Manisa'dan meydana gelen depremin ardından bir korkutan haber de Başkent Ankara'dan geldi. Gelen Son Dakika haberine göre Ankara'nın Akyurt ilçesinde 3,8 ve 4,5 büyüklüğünde iki deprem peş peşe meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Ankara'nın Akyurt ilçesinde 06.42'de 3,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

 



4,5 Büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akyurt ilçesinde 06.54'te 4,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

AA'nın haberine göre; deprem yerin yaklaşık 13 kilometre derinliğinde gerçekleşti. 

Manisa'nın Akhisar ilçesinde dün saat 22.22'de meydana gelen 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem bir çok çevre ilde de hissedilirken vatandaşlar büyük korku yaşadı. Sarsıntı sonrası açıklamalarda bulunan Manisa Valisi Ahmet Deniz 4 vatandaşın yaşadığı panikle hafif şekilde yaralandığını ve evlere girilip girilmemesiyle ilgili kararın bugün verileceğini ifade etti. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ise köyleri gezdiklerini ve ciddi bir sıkıntı görmediklerini söyledi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Musalar Mahallesi'nde vatandaşlar geceyi sokakta yaktıkları ateş başında geçirdi.

Açıklamaların yanında gece boyu Manisa'nın çeşitli bölgelerinde de peş peşe birçok artçı deprem yaşandı. 3.5 saat içerisinde tam 132 artçı sarsıntı meydana gelen Akhisar'da vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi. Türk Kızılay ve UMKE ekipleri, geceyi dışarıda geçiren vatandaşların soğuktan etkilenmemeleri için çadır kurarken, Manisa Büyükşehir Belediyesi ise mahalle sakinlerine çorba ikram etti. Geceyi araçlarında, parklarda ve ateş başında sokaklarda geçiren vatandaşlar bir süre evlerine dönmeyeceklerini ifade ettiler.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fetösavar

bilin bakalım neden???

BIRDE BURDAN BAKMAK GEREKMEZ MI

Acaba diyorum KANATT ONDERLERI D,I,B ILAHIYATCILAR BIR ARAYA GRLIP YAŞADIĞIMIZ ALLAH GECINDEN VERSIN DAHADA YASAYACAGIMIZ FELAKETLER ILAHI BIR IKAZ OLMASIN..NEDEN BIR ARAYA GELIP BIZ NEREDE YANLIS TAPIYORUZ ARZI IHTIZAZA GETIRECEK TOPYEKUN AMALLERIMUZ NELERDIR..NI YE BIR VIJDAN MUHASEBESI YAPILMAZ AKIT NEDEN BUNU GUNDEME GETIRMEZ ..Akit gölcük depremleri dönemindeki haber ve başlıklarına bir bak istersen
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23