• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara Emniyet Müdürlüğünde bazı hizmetler verilemeyecek

Yeniakit Publisher
2016-07-17 19:53:00 -
Ankara Emniyet Müdürlüğünde bazı hizmetler verilemeyecek

Ankara Emniyet Müdürlüğünü hedef alan saldırı nedeniyle pasaport, silah ruhsatı ve trafik tescil hizmetleri bir süre verilemeyecek.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğünü hedef alan saldırı nedeniyle pasaport, silah ruhsatı ve trafik tescil hizmetleri bir süre verilemeyecek.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğünü hedef alan saldırı, başta Pasaport Şube Müdürlüğü olmak üzere, vatandaşlara yönelik hizmet veren bazı birimlerde tahribat meydana gelmesine neden oldu.

Saldırılar nedeniyle, elektrik ve su şebekesinin arızalandığı Ankara Emniyet Müdürlüğünde, silah ruhsatı, pasaport, ehliyet ve trafik tescil gibi hizmetlerin bir süre verilemeyeceği bildirildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23