• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Andımız'ı okuyan Kemalist fena çuvalladı

Yeniakit Publisher
2016-09-30 12:01:00 - 2016-09-30 12:14:47

CHP Karşıyaka Kadın Kolları üyesi Orkide Peksev’in başlattığı “and” provokasyonu esnasında grubu yönlendiren kişinin Laik Kemalist sistemin 5 yaşındaki çocuklara bile zorla ezberlettiği Andımız'ı kağıttan okuması malum kesimin gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı.

YENİAKİT.COM.TR - CHP Karşıyaka Kadın Kolları üyesi Orkide Peksev’in başlattığı “and” provokasyonu esnasında grubu yönlendiren kişinin Laik Kemalist sistemin 5 yaşındaki çocuklara bile zorla ezberlettiği Andımız'ı kağıttan okuması malum kesimin gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı.

Milli iradenin, 15 Temmuz hain FETÖ darbesini püskürtmesinden rahatsız olan İzmir Karşıyaka Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu’nda okuyan bir öğrencinin velisi ve CHP Karşıyaka Kadın Kolları üyesi olan Orkide Peksev, MEB tarafından hazırlanan 15 Temmuz video klibinden rahatsız oldu. Rahatsızlığını Okul Müdürü Önder Mustafaoğlu’nu arayarak dile getiren Peksev, bir grup öğrencinin velisini de ikna ederek geçtiğimiz pazartesi sabahı okul önünde “and” provokasyonuna imza atmıştı. 

5 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARA ÖĞRETİKLERİ ANDIMIZ’I KAĞITTAN OKUDU

Ortaya çıkan görüntülerde provokasyona katılan grubun sıra sıra dizildiği görülürken, grubu yönlendiren kişinin ise Laik Kemalist sistemin 5 yaşındaki çocuklara ezberlettiği Andımız’ı kağıttan okuması dikkat çekiyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23