• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Amerikan malı' telefonunu çekiçle kırdı

Yeniakit Publisher
2018-08-15 12:17:00 -
'Amerikan malı' telefonunu çekiçle kırdı

ABD ürünlerine boykot çağrısı sonrası Batman’da bir vatandaş, kullandığı ABD markası cep telefonunu kırdı ve başka bir marka cep telefonu satın aldı.

ABD'nin elektronik ürünlerine yönelik boykot çağrısına Batmanlılar da destek verdi. Celal Ayhan isimli vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın boykot çağrısı üzerine kullandığı İphone marka cep telefonunu çekiçle kırdı. Her şeyiyle devletin yanında olduğunu söyleyen Ayhan, “Cumhurbaşkanımız Amerika’nın mallarına boykot koyduğu için ben de kullandığım İphone telefonumu kırıyorum ve bir daha kullanmamak şartıyla yeni telefon Samsung aldım. Artık bu telefonu kullanacağım. Devletimiz hiçbir zaman yalnız değildir. Her şeyimizle devletimizle beraberiz” dedi.

TELEFONCU APPLE ÜRÜNLERİNİ SATMIYOR

Batman’ın en işlek yerlerinden olan Atatürk Bulvarı’nda bulunan bir telefon mağazası da Apple ürünlerini satmama kararı aldı. Sahibi olduğu cep telefonu mağazasında Apple ürünlerini satmama kararı alan Talat Gül, “Cumhurbaşkanımızın çağrısına duyarsız kalmayarak mağazamızda Apple ürünlerinin satışını durdurduk. Şu anda Samsung ve başka ülkelerin ürünleriyle satışımızı yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısını destekliyoruz halk olarak. Türkiye olarak yalnız değiliz, bu ürünleri satmayacağız” diye konuştu.                                          

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23