• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altan Tan'dan 'yeni parti' açıklaması: Ali Babacan ile...

Yeniakit Publisher
2019-08-31 00:48:00 - 2019-08-31 00:51:38
Altan Tan'dan 'yeni parti' açıklaması: Ali Babacan ile...

Ali Babacan’ın partisine katılacağı iddia edilen Altan Tan,”Ali Babacan ile görüşmedim" dedi.

 Sezai Erhan  yeniakit.com.tr 

HDP’nin eski milletvekillerinden Altan Tan’ın yeni parti kuracak Ali Babacan ile herhangi bir görüşme yapmadığı bildirildi.

AK Parti'den ayrıldıktan sonra yeni parti kuruluşu için çalışmalara hız veren Ali Babacan’ın yeni partisinde yer alacağı iddia edilen isimler bir bir yalanlıyor.

Eski milletvekili ve ÖDP eski Genel Başkanı Ufuk Uras, Ali Babacan ile 10 yılı aşkın süredir görüşmediğini ve partisinde yer almayacağını YeniAkit’e açıklarken, HDP eski Milletvekili Altan Tan’da, Ali Babacan ve ekibiyle herhangi bir görüşme yapmadığını söyledi. HDP‘de üç dönem milletvekilliği yapan Altan Tan, 24 Haziran 2018 seçimlerinde Saadet Partisi’nden İstanbul milletvekili adayı olmuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neden yalana başvuruyorlar?

Neden Babacanlar veya ekibi sürekli yalana başvuruyor? Babacan'dan lider olmadığını görüyorlar. Ozaman Kadro ekibiyiz diyorlar. Lider olmayınca Kadro demek zorundalar. Aylardır, çalmadıkları kapı kalmadı, kadro da bulamadılar. Buldukları da fasa fiso. Sonra programları da yok, tabanları hiç yok. Bir gün sağcı oluyorlar, ertesi gün solcu, bir başka gün merkez, bir hafta sonra ANAP 4 eğilimli, yine olmayınca tv5'e çıkıp milli görüşçü oluyorlar. Döndüler, dolaştılar Siyasal islamcı oldular. Daha önce siyasal islam dönemi bitti demişlerdi. Yarın sorsan yine dönerler biz siyasal islamcı değiliz derler. İyi ama siz nesiniz? Daha ne olduğunuza karar verememişsiniz, dönme dolap gibi habire dönüyorsunuz. Önce ne olduğunuza karar verin! Başımız döndü. Bir duruşunuz olsun. Sözün özü, ne lider var, ne kadro var, ne program var, ne duruş var, ne de taban var. Dön babam dön! Bütün bunlar çaresizlikten. Bakıyorlar %0.1'i geçemiyorlar. Bu kez dönüyorlar başka biri oluyorlar yine %0.1. Yeniden dönüyorlar başka biri oluyorlar yine %0.1. Bu böyle devam ediyor.

haklıyken toklu olmak

Bu Al Tantan, peder cinayetiyle ortaya çıktı ki haklıydı, kimsenin de bir şey diyecek hali yok; ancak daha sonra dolana dolana kendini bokluvun ta dibinde buldu gidi..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23