• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alparslan Türkeş'i anma programında arbede! MHP'li başkanı hedef aldılar

Yeniakit Publisher
2021-11-28 22:53:00 - 2021-11-29 00:50:26

Alparslan Türkeş Vakfı tarafından düzenlenen Alparslan Türkeş'i anma programı kalabalık bir grup tarafından basıldı. Salonda arbede yaşandı.

 Yeniakit.com.tr 

MHP eski Genel Başkanı Muhittin Çolak, MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Şevket Bülent Yahnici ve MHP eski Milletvekili Ali Uzunırmak’ın konuşmacı olarak katıldığı, Alparslan Türkeş Vakfı tarafından Alparslan Türkeş’in 104. doğum günü için düzenlenen anma programı, kalabalık bir grup tarafından basıldı.

Arbede uzun süre devam etti

CHP'li Yenimahalle Belediyesi'ne ait binada düzenlenen salondaki arbede amatör kameralarca kaydedildi. Emniyet güçlerinin müdahalesi ile sona eren olay için soruşturma başlatıldı.

Başkan Baştuğ, İP'e katılıp terör sevicilerle iş tutanları eleştirdiği için hedefte!

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, dün yaptığı Twitter paylaşımında, MHP eski Milletvekili Ali Uzunırmak’ı, İYİ Parti'ye katılmasından dolayı eleştirerek, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Başbuğumuzun 'Ülkücülük MHP'de olur' lafına rağmen davayı satıp İP'e gitmedin mi? Şimdi çıkıp da davayı, Başbuğumuzu nasıl sattığını mı anlatacaksın. Bu program için CHP'li belediyelerden destek aldınız mı? Kurduğunuz vakfın sponsoru CHP'li Mansur Yavaş mı?"

'Kabrine gidip bir dua ettiniz mi?'

MHP eski Genel Başkanı Muhittin Çolak'ı da eleştiren Başkan Baştuğ, şunları söylemişti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Muhittin Çolak, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i 5 bin dolara satmadın mı? Şimdi çıkıp hangi yüzle Başbuğumuzu anlatacaksın. Ş. Bülent Yahnici, kayınbaban Dündar Taşer Bey ve Başbuğumuzun kabrine gidip de bir dua okudun mu? Şimdi çıkıp Başbuğumuza olmayan vefanı mı anlatacaksın."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Chpkk ve hdpkk nin vagonları Türkeşi anıyorlarmış.Ellerine sağlık.

Ahmet

Ülkücü değil, mafya cılık, kudumlu eşkıya lar tarafından düzenlenen saldırı, tabiki cezasız kalacak, sevinenlerin başına gelsin amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23