• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Allah yanlarına bırakmasın' Kandil emir veriyor HDP çocukları kaçırıyor

Yeniakit Publisher
2021-01-22 10:52:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
'Allah yanlarına bırakmasın' Kandil emir veriyor HDP çocukları kaçırıyor

Evlatlarının terör örgütüne götürülmeden önce son görüldükleri Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde kar, kış, virüs demeden 507 gündür evlat nöbeti tutan aileler, evlatlarına teslim olmaları çağrısı yaptı.

6 yıldır oğlu Mehmet’ten haber alamayan acılı anne İmmihan Nilifırka, oğlunun kokusuna hasret kaldığını, artık yüzünü bile unutmaya başladığını belirterek "Kandil’deki teröristlerden emir alan HDP, binlerce fakir fukaranın çocuğunu dağa götürdü. Öğrencileri kandırıyor, topluyor bu binaya getiriyorlar. Buradan da Kandil'e götürüyorlar. Allah kimsenin hakkını bırakmasın onlara” dedi. 15 yaşında dağa kaçırılan oğlu Özkan için evlat nöbetini sürdüren Süleyman Aydın ise şunları söyledi: "Bir Kürt olarak söylüyorum HDP ve vekilleri bizi temsil etmiyor. Onların kimlerin temsilcisi olduğu belli.” HDP’nin İzmir İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti sürdüren Yasür Dülge ise, evlatları alıkonulan tüm anne babaları bu zulmü haykırmaya ve nöbet tutmaya çağırdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yasemin

BÖYLE yapmasalar, beklemeseler, diğer çocukları daha sonra kendilerine, gelmesin, sıra, diyelim Türk üm yanınızdayım. Dualarım sizinle çok uzaktayım,Sizinle, nöbet tutmak isterim.sozlerimde, samimiyim.ALLAH cc ya emanet olun, koruyucu dualar okuyun.evlatlariniz için ya vekil deyin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23