• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Allah bu eşkıyadan milleti korusun! 6'lı ittifak iktidara gelirse dindarlara böyle saldıracaklar!

Yeniakit Publisher
2022-08-07 15:59:00 -

6'lı ittifakın ortaklarından Demokrat Parti'de Genel Başkan Yardımcılığı yapan, Avrupa ve ABD fonlarından beslenen Osman Kavala'nın hamiliğine soyunan çakma ülkücü Cemal Enginyurt, "Türk hakimlerinin kararına herkes saygılı olacak" diyen Latif Şimşek'e saldırdı. Koruması da reklam arasında Latif Şimşek'i darp etti. Yaşananlar, "6'lı ittifak iktidara gelirse dindarlara böyle saldıracaklar" yorumlarına neden olurken, Kavalacı Enginyurt ve korumasının saldırısı güvenlik kameralarına yansıdı. İşte o görüntüler...

Katıldıkları canlı yayında gazeteci Latif Şimşek ve Cemal Enginyurt arasında yaşanan gerginliğin ardından Demokrat partili Enginyurt, Şimşek'in üzerine yürüdü. Bununla da yetinmeyen Enginyurt koruması aracılığıyla Şimşek'i darp ettirdi.

Avrupa ve ABD fonlarından beslenen Osman Kavala'yı korumaya kalkışan çakma ülkücü Cemal Enginyurt'un, "Türk hakimlerinin kararına herkes saygılı olacak" diyen Latif Şimşek'e saldırması ayrıca dikkat çekti.

6'lı ittifakın üyelerinden Demokrat Parti'de siyaset yapmaya kalkışan Cemal Enginyurt, Millet İttifakı'nın muhaliflerine olan tutumunu da gözler önüne serdi. İzleyen herkesin tepkisini çeken görüntüler, "6'lı ittifak iktidara gelirse dindarlara böyle saldıracaklar" yorumlarına neden oldu.

Görüntüleri izleyen vatandaşlar, "Allah bu eşkıyadan milleti korusun" temennisinde bulundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oktay

Enginyurt eline koluna salık hadini bilecek karsında bi milet vekilivar

Mehmetçik

Cemal enginyurt ve eşkiya koruması hesap vermeli 6 +1 masa bu iste eskiya
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23