• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali İhsan Karahasanoğlu: Zillet gezizekalılar ile operasyona hazırlanıyor

Yeniakit Publisher
2021-11-27 02:49:00 - 2021-11-27 03:01:23
Ali İhsan Karahasanoğlu: Zillet gezizekalılar ile operasyona hazırlanıyor

Akit TV canlı yayınında konuşan Ali İhsan Karahasanoğlu, "ekonomik kriz" çığırtkanlığı yaparak sokak olaylarını provoke edenleri değerlendirdi.

 Yeniakit.com.tr 

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Akit TV ekranlarında yayınlanan Manşetlerin Dili programında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karahasanoğlu, Millet İttifakı ile birlikte muhalefetin, "Ekonomik kriz" algısı yaparak vatandaşları kışkırttığını söyledi.

'Kadıköy tuzu kuruların mekanı'

"Hükümet istifa" sloganlarının atıldığı eylemlere değinen Karahasanoğlu, şöyle konuştu:

"Bugün nerede yürüyorsunuz? Şişli'de, Kadıköy'de. Bir Allah'ın kulu çıkıp, 'Kadıköy, fakir fukaranın mekanıdır. O insanlara gösteri hakkını da mı çok görüyorsunuz?' derse benim canım kurban. Ama Kadıköy tuzu kuruların mekanı."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Evine ekmek götürme derdinde olan insanlar bağırlarına taş basıyorlar. Ya 'Tayyip Erdoğan'a güveniyoruz' diyorlar veya 'bir şekilde idare ederiz inşallah' diyorlar. Gece yürüyen göstericilere bakın. En son model arabaların içinden geçiyorlar."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gökkubbe

Valla çığlık atacam yani.ya medya dahi toplum dahi bir tehlike geldiğini seziyor görüyorda şu devlet istihbarat emniyet amir memur kimsede bu tehlikeli provakasyonlara neden müdahale etmiyor  

TÜRKİYE, REİS RECEP TAYYİP ERDOĞAN

ALLAH cc. TÜRKİYE'Yİ chpkk hdpkk ipkk devakk gelecekkk partilerin şerlerinden korusun. ALLAH cc TÜRKİYE'Yİ her türlü şerlerden koruyor. Çok şükür.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23