• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Babacan da gitmişti! Duyanlar kulaklarına inanamadı! Eskort skandalı patlak verdi

Yeniakit Publisher
2023-01-23 11:47:00 -
Ali Babacan da gitmişti! Duyanlar kulaklarına inanamadı! Eskort skandalı patlak verdi

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, “Dünyaya yön veren küresel aktörler, konuşmalarının tüm detaylarını eskortlarla paylaşıyorlarmış. Kimbilir Davos'ta yapılan konuşmaların bazıları eskortların kaleminden çıkmış bile olabilir.” düşüncesini dile getirdi.

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, “Dünyaya yön veren küresel aktörler, konuşmalarının tüm detaylarını eskortlarla paylaşıyorlarmış. Kimbilir Davos'ta yapılan konuşmaların bazıları eskortların kaleminden çıkmış bile olabilir.” düşüncesini dile getirdi.

Barlas yazısında, “Son Davos toplantısına ekonomi, iklim değişikliği ve kıtlık değil "Salome Balthus" lakaplı bir eskort kadın damgasını vurdu. Gerçek adı 'Klara Johanna Lakomy' olan 39 yaşındaki bu eskort kadın Alman Bild gazetesine konuşmuş. Gazete, dünyaca ünlü isimlerle birlikte olan bu eskortun 4 günde kazandığı dudak uçuklatan parayı ön plana çıkarmış. Ben ise bir cümlesine çok takıldım. Lakome, ‘Çok önemli insanlarla zaman geçirdim ve onlar kamuoyuna yapacakları açıklamaları söylemeden önce hepsini biliyordum. İsviçre'deki günlerim çok ilginçti’ diyor. Anlayacağınız dünyaya yön veren küresel aktörler, konuşmalarının tüm detaylarını eskortlarla paylaşıyorlarmış. Kimbilir Davos'ta yapılan konuşmaların bazıları eskortların kaleminden çıkmış bile olabilir. Eskortlardan ifşaatler gelmiş ama Davos'taki küresel sermayenin aktörlerinden hala ses yok. Belki de "Davos'ta yaşanan Davos'ta kalır" diye düşünüyorlardır kimbilir…” ifadesini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

polat63

sen o kadar iradesizsin ki sen o kadar dengesizsin ki sen o kadar kıskansın ki sen o kadar vefasızsın ki sen o kadar imanı zayıfsın ki sen o kadar ajansın ki sen kadar evet final SEN O KADAR VATAN HAİNSİN Kİ

Fatih

Bunların yüzünden şeytan bile kuyruğunu kısıp gidiyor!!!!@!!@
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23