• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alçak Netanyahu kana doymuyor: ‘Yoğun bir savaş talimatı verdim’

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi:
Alçak Netanyahu kana doymuyor: ‘Yoğun bir savaş talimatı verdim’

Orta Doğu’yu kan gölüne çeviren terörist İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan ile varılan ateşkesin ardından verdiği ilk röportajda, “Anlaşmanın ağır bir şekilde ihlal edilmesi halinde orduya yoğun bir savaşa hazırlanması talimatı verdim” dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail-Lübnan arasında dün varılan ateşkesin ardından İsrail basınına ilk kez röportaj verdi. Netanyahu, Hizbullah’ın ateşkese uymaması halinde "yoğun bir savaş" yaşanacağını belirterek, "Anlaşmanın ağır bir şekilde ihlali söz konusu olursa, şu anda yaptığımız gibi sadece nokta operasyonlar yapmakla kalmayacağız, her seferinde güç kullanacağız. Anlaşmanın ağır bir şekilde ihlal edilmesi halinde orduya yoğun bir savaşa hazırlanması talimatı verdim” dedi.

İsrail’in neden Lübnan’ın güneyinde bir tampon bölge oluşturmadığı sorusuna cevap veren Netanyahu, kara işgali tehdidinin ortadan kalktığını aktardı. İsrail ordusunun Lübnan sınırında Hizbullah’a ait yer üstündeki ve yer altındaki sığınakları ve tünelleri yok ettiğini söyledi.

İran’ın nükleer programı konusunda ise Netanyahu, İran’ın nükleer silah sahibi olmaması için her şeyi yapacağını vurguladı.

{relation id:1902066 slug:'abdden-cok-buyuk-kalleslik-israil-boyle-boyle-simariyor'}

{relation id:1902066 slug:'abdden-cok-buyuk-kalleslik-israil-boyle-boyle-simariyor'}

{relation id:1902023 slug:'irandan-israile-yonelik-misilleme-aciklamasi'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aziz bilgin

Yoğun savaş dediği sanki karşısında Ordu var çoluk çocuk yaşlı kadınlara karşı yoğun savaş mı olur Amerika'nın iti
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23