• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alaattin Çakıcı'dan Temelli'ye ağır sözler! "Karı gibi laf atacağına...Seni bayıltırım..."

Yeniakit Publisher
2018-05-13 11:38:00 - 2018-05-14 11:36:05
Alaattin Çakıcı'dan Temelli'ye ağır sözler! "Karı gibi laf atacağına...Seni bayıltırım..."

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin dün yaptığı af çıkışında ismi geçen Alaattin Çakıcı, kendisine mafya bozuntusu diyen HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'ye yazdığı mektupla ağır cevap verdi.

Kırıkkale Keskin T tipi cezaevinde yatan Alaattin Çakıcı basın danışmanı gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile yaptığı açıklamada HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin kendisi hakkında mafya bozuntusu demesine çok ağır sözlerle cevap verdi. Çakıcı'nın mektubu şu şekilde;

"Kamuoyuna Saygılarımla arz ederim.

HDP Eşbaşkanı Sezai Temelli denen şerefsiz Devlet Düşmanı, bu toprakların ekmeğini yiyen batının ve ABD’nin köpeği Sen kimsin. Devlet Bahçeli’yi ağzına alacak adam mısın? Bak beni dinle,ben bu ülkede çok adam bayılttım seni de bayıltırım. 16 yıldır F tipinde yatıyorum her yattığım hapishanede senin gibi vatan hainleri olan ve o savunuculuğunu yaptığın teröristlerin hiç sesi çıkmıyordu ve Türkiye’de değişik illerdeki yattığım cezaevlerinde HDP Milletvekilleri bu teröristleri ziyaret ettiği zaman neden karı gibi susuyorlardı bilir misin? Şu anda Selahattin Demirtaş’ın yattığı cezaevinde 250 Vatan haininin sesi soluğu çıkmıyordu tek başıma yatıyordum orada.

Dinle beni dürzü,sen kaşındın Vatan haini it,bir de senin gibi ulusal basında teröristlere hizmet edenlere buradan sesleniyorum vatana ihanet eden Can Dündar gibi bayılmak mı istiyorlar?

Sezai Temelli Efendi, suç dosyama bak bebek katili değilim, silah kaçakçısı değilim, savunuculuğunu yaptığın vatan hainleri gibi eroin kaçakçısı değilim şerefsiz. Karı gibi laf atacağına,bak hastaneye gidiyorum bazen mahkemeye,yiğitlerini gönder de silahla karşılaşsınlar beni. Evet kriminal suçluyum ama vatan haini değilim. Senin savunduğun devlet düşmanları gibi herhangi bir ülkeye ömrümde köpeklik yapmadım. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kamuoyuna Saygılarımla arz ederim.

Not: Edirne’den yatan Selahattin Demirtaş’a sor istersen.

Not:Yeter ki isteyim yattığı ceza evinde, isteyim koridorlara çıkamaz. Akıllı ol Sezai Temelli denen dürzü. Türkiye hapishanelerinde senin savundukların vatan hainlerinin yattığım hiçbir cezaevinde sesi çıkmıyordu, adamsan şimdi cevap ver al önüne bir ölçü koydum. Bir daha da Allah şahidim olsun sen ama sen Devlet Bahçeli’ye bir kelime konuşursan seni bayıltırım ve bu Türkiye’nin her yerinde yurtdışına gittiğin zamanda seni mutlaka üç, beş kişi karşılar Niye kaşındın? Zangoç kılıklı boz eşşek biraz akıllı adam olsan mutlaka benim geçmişi biliyorsan ağır konuşacağımı da bilmen gerekliydi. Demek ki çok şerefsizsin ki bile bile hakaret edilmeyi kabul etmiş ahlaksız sakallı boz ayı"

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23