• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akşener'i tehdit eden Yaşar Okuyan'ın fişini CHP çekti

Yeniakit Publisher
2023-02-22 18:06:00 -
Akşener'i tehdit eden Yaşar Okuyan'ın fişini CHP çekti

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı CHP'li Yaşar Okuyan bir televizyon kanalında katıldığı programda Meral Akşener'i açık açık tehdit etmişti. Tehditten kısa süre sonra ise Yaşar Okuyan'ın CHP ile ilişkisi kesildi.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı CHP'li Yaşar Okuyan Meral Akşener'i açık açık tehdit etmişti. Okuyan "Eğer Meral Akşener masayı dağıtırsa elimde belgeler var onu sokağa çıkarmam" sözleriyle gündem olmuştu.

Yaşar Okuyan geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti Genel Başkanı Akşener için "İYİ Parti ile ilgili İzmir'de en az 5-6 milletvekili çıkarır diyordum. Geçen hafta da kongrelerine gittim, ancak bu görüşümü geri aldım. Çünkü Meral Akşener ve yanı başında olan 2-3 kafadarın ucuz politika ve zikzaklarıyla giden bir durum var. Şu anda Kılıçdaroğlu kazanamaz algısını yaratan kim? Partisi yüzde 10 aldı, kendisi ise yüzde 7'de kaldı. Meral Akşener masayı dağıtır, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına terslik yaparsa bunun bir bedeli olur, elimde belgeler ve dosyalar var hepsini açıklarım. Hepsi de İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler. Konuşturtmasın beni. İhanettir" demişti.

Yaşar Okuyan'ın bu açıklamalarından sonra CHP ile ilişkisi kesildi. Partiden yapılan açıklamada, "Sayın Yaşar Okuyan'ın Cumhuriyet Halk Partisi ile ilişiği kesilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadesi kullanıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Yaşar Okuyan… EYT çıktı sosyal medya bu videoyla çalkalandı" target="_blank">
Kemal Kılıçdaroğlu ve Yaşar Okuyan… EYT çıktı sosyal medya bu videoyla çalkalandı
Kemal Kılıçdaroğlu ve Yaşar Okuyan… EYT çıktı sosyal medya bu videoyla çalkalandı

Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu ve Yaşar Okuyan… EYT çıktı sosyal medya bu videoyla çalkalandı

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ramazan

Bu adamın siyasi hayatına bakın; en zıt uçlarda gidip gelmiş. İnsanda biraz istikrar olur. Bugün söylediğini yarın inkar edercesine fikir değiştirmek nasıl bir şeydir? Erkekse elindeki dosyayı açıklar. Ama neredee!

akesar

Açıkla da görelim. Yarın … diktikten sonra iş işten geçmiş olur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23