• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit, Başbağlar’ın sesi oldu

Yeniakit Publisher
2020-02-22 10:53:00 - 2020-02-22 11:19:45
Akit, Başbağlar’ın sesi oldu

Erzincan’ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar Köyü Derneği’nden Akit’e anlamlı ziyaret. ‘Şehit Başbağlar’ olarak anılan Başbağlar Köyü heyeti, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ve Akit Medya Genel Müdürü Nuri Karahasanoğlu ile görüştü.

 Haber Merkezi 

Şehit Başbağlar’ın maruz kaldığı zulmü 27 yıldır kamuoyuna aktaran Başbağlar Köyü Derneği heyeti gazetemizi ziyaret etti.

“Akit acımızı hafifletti”

Başbağlar Köyü Yardımlaşma Derneği Fahri Başkanı Ali Özdemir ile eski Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Gül’ün ziyareti, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ve Akit Medya Genel Müdürü Nuri Karahasanoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Erzincan’ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar Köyü’nde 1993 yılında Madımak hadisesine misilleme olarak gerçekleşen kahpe saldırının gündeme geldiği görüşmede, 33 şehidin acısının hâlâ taze olduğu aktarıldı. ‘Şehit Başbağlar’ olarak anılan Başbağlar Köyü heyetinden Ali Özdemir, Akit’in Başbağlar’ın sesi olduğunu ifade etti. Şerif Gül ise hâlâ hissettikleri acılarına sadece Akit’in ortak olduğunu söyledi. Gül, acılarının Akit’in yayınlarıyla hafiflediğini belirterek birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Mustafa Karahasanoğlu ve Nuri Karahasanoğlu ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Akit’in tüm yayın organlarının ‘Şehit Başbağlar’ın her zaman yanında olacağını ifade ederek şehitlere Allah’tan rahmet dilediler.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

insanligi madimakla sınırlı ruh hastasi ideolojik cakallar, resmin butununu gormeden boluculuk yapip ulkeye zarar veriyor...adeta bu zulmun isbirlikcisi

ali

sn.bakan gul maktul hanimefendinin insan haklarini saniktan koruduk diyor.... ancak sanigin sozde avukatinin pisliginden koruyamamis maalesef... barolar savunma maskeli bu telafisi imkansiz saldiriyi yapan kisi hakkinda mk2 duruyarun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23