• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akif Beki “terane erkekliğimiz kuruyacakmış” diye alaya alıyordu! Lut kavminin helakına sebep olan ahlaksızlık bakın nelere kapı aralıyor

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Akif Beki "terane erkekliğimiz kuruyacakmış" diye alaya alıyordu! Lut kavminin helakına sebep olan ahlaksızlık bakın nelere kapı aralıyor

LGBT'li sapkınların sözde evlat edindiği özde el koyduğu iki erkek çocuğa yaptıkları rezillikler mide bulandırdı. Yaşanan olay akıllara Akif Beki'nin yazısını getirdi.

Yurt dışında yaşanan rezil olayda, 2 erkek çocuğunu LGBT'li sapkınlar evlat edindi ve çocuk pornosunda kullandılar, tecavüz ettiler. Aynı zamanda görüntüleri sattılar. Yetmedi çocukları da sattılar. Dün görülen mahkemede sapkın pislikler 100 yıl ceza aldı.

Sosyal medyada rezilliği gündeme getiren Orhan Toker, "Bunları minnoş sevgi pıtırcıkları olarak bize kakalayan, evlenmelerine izin veren ve masum çocukları bu sapıklara teslim eden herkese lanet olsun. Büyük ped*fili terör örgütü... " ifadelerini kullandı.

Yaşanan rezillik akıllara Karar yazarı Akif Beki'yi getirdi.

Davutoğlu'nun gazetesinde yazan Beki, LGBT'li sapkınlara destek çıkmıştı, karşı olanlara da akılalmaz sözlerle yüklenmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

pornocular cezalandırılsın

akif beki ile bu haber çok uyuşmuş..

bunlar.....

Bunlar CHP, DEM va yandaşi olan partilerin sempatiyle baktiklari sadık dost ve seçmenleri degilmi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23