• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti’ye hafız aday

Yeniakit Publisher
2018-05-11 16:33:00 -
AK Parti’ye hafız aday

Türkiye için kritik önem arzeden 24 Haziran seçimleri öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylığı bolluğu yaşanırken, kamuoyunun yakından tanıdığı ve farklı meziyetlere sahip isimlerin de adaylık başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

İsmailağa Cemaatinin önde gelen isimlerinden olup 28 Şubat sürecinde şüpheli bir ölümle hakka yürüyen Hızır Ali Muradoğlu’nun hafız yeğeni Ali Haydar Muradoğlu’nun da AK Parti’den adaylık başvurusunda bulunduğu bildirildi.

24 Haziran seçimleri öncesi AK Parti’ye milletvekilliği aday adaylığı için sürpriz isimlerin de başvurduğu ortaya çıktı. İsmailağa Cemaatinin önde gelen isimlerinden olan ve şüpheli bir ölümle hakka yürüyen Hızır Ali Muradoğlu hocanın yeğeni hafız Ali Haydar Muradoğlu’nun da AK Parti’den Kocaeli Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunduğu bildirildi.

ÜLKEM İÇİN ADAY OLDUM

Ülkemiz 24 Haziran da tarihinin en önemli seçimlerini gerçekleştirmek için sandık başına giderken, AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunanlar arasında farklı özelliklere sahip kişilerin bulunması da dikkatlerden kaçmıyor. AK Parti Kocaeli Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Ali Haydar Muradoğlu’da bu adaylardan biri. Hafız kimliğiyle öne çıkan Muradoğlu,  28 Şubat sürecinde şüpheli bir ölümle vefat eden Hızır Ali Muradoğlu hocanın da yeğeni. Adaylık süreci ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Muradoğlu, “Kocaeli’nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eli ve ayağı olmak için, davası uğruna mücadele etmek için aday adaylığı başvurusunda bulundum” şeklinde konuştu.

MURADOĞLU KİMDİR?

Ali Haydar Muradoğlu aslen Rize’li olup, 1979 yılında İstanbul’da doğdu. Muradoğlu Makina Yönetim Kurulu Başkanı olarak şirket yöneticiliği yapıyor. İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli’de tamamladı. Lisans eğitiminde, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü okuduktan sonra, Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden mezun oldu. Ayrıca 6 yıl süreyle İslam Din Bilimleri eğitimi almış olan Muradoğlu bir çok yarışmada başarı kazanmış iyi bir hafız.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Siyasi hayatına AK Parti’nin kuruluşuyla başladı, yerel teşkilat ve seçim çalışmalarında aktif olarak çeşitli görevler yaptı. 2011 yılında AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu. 2014 yılında Kocaeli Gebze Belediyesi Meclis Üyeliği görevine seçilerek, sırasıyla Encümen, Hukuk, Çevre, Denetim ve Plan-Bütçe komisyonlarında başkan olarak görev yaptı. Ali Haydar Muradoğlu evli ve 2 çocuk babası.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23