• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili isimden Fehmi Koru’ya olay sözler: Bunu yapacak kadar namertsin

Yeniakit Publisher
2019-12-17 20:36:00 -
AK Partili isimden Fehmi Koru’ya olay sözler: Bunu yapacak kadar namertsin

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bir dönem danışmanlığını yapan ve yeni oluşumları sürekli cilalayan Fehmi Koru'ya çok konuşulacak bir cevap verdi.

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, Fehmi Koru'nun bugün kaleme aldığı yazıya tepki gösterdi.

Cem Küçük ile Mehmet Metiner arasındaki diyalogla ilgili konuya yorumda bulunan Fehmi Koru'ya, Metiner'e sert yanıt verdi.

Ali Babacan’la yeni parti kurma çalışmaları yapan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yakınlığıyla bilinen Fehmi Koru, kendi internet sitesinde yayınla ilgili yorumda bulundu. Koru, söz konusu yayınla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Dün gece bir TV programında AK Parti’yi destekleyen bir kalem ile eski bir AK Parti milletvekili ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan dışında biri cumhurbaşkanı seçilirse ne olur?’ sorusu eşliğinde geleceği tartışmışlar. Biri İngilizce biliyormuş, o İngiltere’ye kaçıyor, diğeri ‘Ben İngilizce bilmiyorum, nereye gideceğim?’ diye hayıflanıyor. Üzüldüm. Öyle bir şey neden olsun ki? Burası Uganda mı?”

Metiner'den sert sözler

Metiner, Fehmi Koru'nun sözlerini alıntılayarak, “Bütün FETÖ’cü hainlere cevabım: 15 Temmuz gecesi karşınıza çıplak ellerle dikilmişiz. Ölümden korkmamışız. Sizin desteklediğiniz bir iktidarın yapıp ettiklerinden mi korkup kaçacağız? İstihza amacıyla yapılmış bir diyaloğun üstüne atlayacak kadar namertsiniz! Tıynetine yakışmış!” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat

Bu fehmi tmm bir zevzek

mert

birisi fehmi koruya söylesin yüzündeki imam nuru yok oluyor,hiç aynaya bakmıyormu ,dünya senin olsa ne yazar iman nurunu yitiriyorsun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23