• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'den 'Binali Yıldırım'a görev' açıklaması

Yeniakit Publisher
2019-07-11 22:05:00 -
AK Parti'den 'Binali Yıldırım'a görev' açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Binali Yıldırım ile ilgili ortaya atılan 'Cumhurbaşkanı yardımcılığına getirecek' şeklindeki iddialara cevap verdi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının devam ettiği esnada basının karşısına geçen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Binali Yıldırım ile ilgili iddialara cevap verdi.

“Binali Yıldırım’ın Cumhurbaşkanımızın takdirinde"

Çelik, Binali Yıldırım’ın Cumhurbaşkanı yardımcılığına getireceğine yönelik bazı haberlerle ilgili değerlendirmesinin sorulması üzerine, kimin hükümette nasıl bir görev alacağının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın takdirinde olacağını, bu konuda kendilerinin bir şey söylemelerinin söz konusu olmadığını vurguladı.

Yıldırım’ın başbakanlık yaptığını, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi kahramanca direnişi örgütleme konusunda bir başbakan olarak üzerine düşen gayreti gösterdiğini dile getiren Çelik, “Değerli bir şahsiyet. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde netice ne olursa olsun, milletimizin ne kadar teveccühünü kazandığı, projeleriyle nasıl anıldığı da görüldü. Cumhurbaşkanımız, Bosna dönüşünde ‘tabii ki kendisinden istifade edeceğiz’ dedi. Bu istifadenin nasıl olacağı, mekanizmasının nasıl olacağı ve nasıl bir makam olacağı Cumhurbaşkanımızın takdirlerinde olacak bir konudur” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

uyan tc

nasılsa para devletin cebinden çıkıyor şahısın değil. ne yardımı yapacakmış binali bey. zaten kızı danışman sümeyye erdoğan maaşı devletten. hanımı sıfır atık projesi başkanı maaşı devletten , damadı bakan maaşı devletten. sülale boyu yeyin sonrada hazinede para yok deyin vergiler salın.

VATANDAŞ

SAYIN BAKANANIM BİR AÇIKLAMA'DA İSSİZ VATANDAŞ İÇİNUNDE AÇIKLAMA YAPARMISINIZ? SELAMLAR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23