• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Hakan, Müslümanlara daha rahat saldırsın diye mi genel yayın yönetmeni yapıldı?

Yeniakit Publisher
2020-01-10 16:38:00 -
Ahmet Hakan, Müslümanlara daha rahat saldırsın diye mi genel yayın yönetmeni yapıldı?

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, son 3 günde iki Müslüman ilim adamını hedefe koyarak laikçi yazarların müslümanları hedef gösterme rekorunu da egale etmiş oldu.

Geçtiğimiz Kasım ayında Hürriyet gazetesinin Vahap Munyar’dan boşalan genel yayın yönetmenliği koltuğuna oturtulan Ahmet Hakan Coşkun İslami kesimin mutedil kanaat önderlerine saldırmaya devam ediyor.

Her devrin adamı olarak tanınan ve laik kesime gülücükler dağıtmasıyla bilinen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, sözkonusu Müslüman ilim adamları olunca hedef gösterip bu isimleri tahkir etmeye çalışıyor. Ahmet Hakan, son 3 günde iki Müslüman ilim adamını hedefe koyarak laikçi yazarların müslümanları hedef gösterme rekorunu da egale etmiş oldu.

Önce Sifil, sonra Şenocak!

Odatv’nin bağlamından kopartarak yayınladığı konuşmasıyla bir anda laik kesimin hedef tahtasına oturttuğu Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebubekir Sifil’in linç korosuna geçtiğimiz 7 Ocak tarihli yazısıyla Ahmet Hakan da katılmıştı. Doç. Dr. Sifil’in misyar nikâhı ile muta nikâhı arasındaki farkı anlattığı konuşmasını çarpıtarak tam bir densizlik örneği sergileyen Hakan, “Yine din, yine cinsellik, yine hoca, yine vaaz” başlıklı yazı bölümünde Sifil’i hedef göstermişti.

Ahmet Hakan Coşkun, son olarak bugün de İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi Başkanı Dr. İhsan Şenoacak’ı hedef gösterdi. Bugünkü yazısınının “Adamdaki Avrupa tahayyülüne bakın” başlıklı bölümünde Şenocak’ın Avrupa’daki ahlaki çürümüşlüğü anlatmasını içine sindiremeyen Ahmet Hakan, Şenocak’a “İhsan Şenocak diye bir hoca var. Kadın, cinsellik falan başlıca konusu...” sözleriyle itibar suikasti düzenlemeye çalıştı.

Ahmet Hakan'ın manidar durumu

Son zamanlarda hükümete şirin gözükmeye çalışan Ahmet Hakan’ın yazısını okuyanlar, “Ahmet Hakan, Müslümanlara daha rahat saldırsın diye mi Hürriyet’e genel yayın yönetmeni yapıldı?” sorusunu sormaktan kendilerini alamadı. İslami bir terbiye almasına rağmen her gün farklı mankenlerle gezen Ahmet Hakan'ın Müslüman ilim adamlarını cinsellik üzerinden hedef alması da ayrıca manidar bulundu.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

No

elbette:)))))))))))))))))))))))))))))

ccc

Hergele hergele hergele
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23