• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Davutoğlu şimdi de HDP'ye göz kırptı!

Yeniakit Publisher
2020-07-26 16:50:00 -
Ahmet Davutoğlu şimdi de HDP'ye göz kırptı!

Terör iltisaklı HDP'lilerin görevden alınmasını desteklemeyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, iktidara gelmeleri durumunda kayyımlara son vereceğini söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin Batman il kongresinde Ayasofya Camii'nin açılışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ayrımcılığın cami açılışına da taşındığını iddia ederek tepki çeken ifadeler kullanan Davutoğlu, "Allah'ın mescidine kimlerin girip giremeyeceğine bu iktidar karar verdi dün. Katılamadığımız için değil, muhataplarımızın bu duruma düşmesine üzülüyoruz" dedi.

Ana dilin eğitim ve sosyal hayatta öğretilmesinin toplumsal barış ve dayanışmayı tahkim edeceğine inandığını söyleyen Davutoğlu, "Yurt dışında bana 'prime minister' dendiğinde rahatsız olmayanlar, 'serok vezir' dendiğinde niye rahatsız oluyor? Bu toprakların has dili olan Kürtçe olarak seslenildiğinde niye rahatsız oluyorlar?" diye sordu.

"Batmanlı kardeşlerimizin huzurlu hissetmedikleri bir ülkede hiçbirimiz huzurlu olamayız" diyen Davutoğlu, iktidara gelmeleri durumunda kayyımların uygulamalarına son vereceklerini söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, daha önce de "Maocu olmamak şartıyla devrimciyim" demişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bekir

Ne yani belediye baskanlari terore destek cikacak devlette goz yumacak b adam tam ... kafali...Inanin bu adamın halk nezninde zerre miktar hiç bir ağırlığı yok.....

SEN NASILSA BİZİM MAHALLEYE GELECEKSİN

SEÇİM ZAMANI OY İSTEMEYE GELECEKSİN NASIL OLSA.BAŞKAN ERDOĞANA YAPTIĞIN İHANETİN HESABINI SANA SORACAK BU MİLLET.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23