• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Davutoğlu AK Parti'ye geri mi dönüyor? 'Son günlerde özel sohbetlerde söyledikleri baya ilginç'

Yeniakit Publisher
2019-08-08 10:23:00 - 2019-08-08 10:26:30

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Ahmet Davutoğlu AK Parti'ye geri mi dönüyor? 'Son günlerde özel sohbetlerde söyledikleri baya ilginç'

Yeni parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'de yeniden görev almasının zor bir ihtimal olduğu öne sürüldü.

Aydınlık gazetesi Ankara Temsilcisi İsmet Özçelik, bugünkü 'Davutoğlu’nun hayali' başlıklı yazısında, "Son günlerde özel sohbetlerde söyledikleri ilginç. Çevresinin anlattıkları da öyle." ifadelerini kullandı.

İsmet Özçelik, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgili AK Parti'de yeniden görev alacağı iddialarına ilişkin şunları yazdı:

Davutoğlu, yeni parti için faaliyette. Hemen kuracağı söyleniyordu. Sanki biraz beklemeye girmiş gibi. Parti kursa da Ak Parti ile bağı koparmaya niyetli değil. Son günlerde özel sohbetlerde söyledikleri ilginç. Çevresinin anlattıkları da öyle. Yakın çevresinin görüşleri için “Davutoğlu’nun görüşleri” deniyor. Duyduklarımı Davutoğlu döneminde de görev yapmış üst düzey bir Ak Partiliye sordum. Önce gülümsedi. Sonra da özetle şunları söyledi:

"Sıkıntı Davutoğlu'nun dediği kadar değil"

“AK Parti’nin sıkıntı yaşadığı doğru. Ama Davutoğlu’nun dediği kadar değil. İstanbul seçiminin yenilenmesi tuzaktı. Bu tuzağa düşüldü. Seçim sonuçları da bazı kırılmalar yarattı. Zaten hesap da buydu. Davutoğlu Ak Parti’nin kendine kalacağını düşünüyorsa yanılıyor. Hem de fena halde yanılıyor. Hayal görüyor. Çölde susuz kalan kişinin gördüğü serap gibi bir şey. Beyefendinin megalomanisi yüksektir. Belli ki son günlerde daha da yükselmiş.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sahin

Eger bu herif ak partiye geri döner vede görev verilirse birdaha ak partiye oy falan vermem

AKP'yi Davutoğlu da kurtaramaz.

Millet, erken seçim istiyor. AKP oyu %20-25 bandında. Sürekli erimeye devam ediyor. Yakında barajı dahi aşamayacak hale gelecektir. Davutoğlu, AKP'nin başına yeniden geçse artık o da kurtaramaz. Doktorlar, her hastayı tedavi edebiliyor mu? Edemiyor. AKP artık komada. AKP aileyi bitirmiştir. Bedeli olarak Aileler de AKP'yi bitirmiştir. Tedavi olma iyileşme aşaması geçmiştir. Bu saatten sonra milletin AKP'ye güveni kalmamıştır. Milleti sırtından hançerlemiştir. Istanbul sözleşmesine imza atan bir Parti'nin milletin gönlünde yeri yoktur. Millet Sema Maraşlı hanımefendiyi başkan görmek istiyor. Sema Maraşlı Saadet'in başına geçmeli. Ümmet ilk defa kadın başkan görmek istiyor. Aslında kadından başkan olmaz. Ancak Aileler çaresiz. Nesil çaresiz Zorunlu hallerde yasaklar caiz olur. Ailelerin dağıtılmasına, neslin ziyan edilmesine, erkekler seyirci kalmıştır. Sema Hanımefendi derhal Saadet Partisi ile ümmetin başına geçmeli. Sema hanım bundan kaçamaz. Ümmet çaresiz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23