• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Afyonkarahisar'dan deprem bölgesine 18 tır yardım malzemesi

Yeniakit Publisher
2020-01-26 23:59:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Afyonkarahisar'dan deprem bölgesine 18 tır yardım malzemesi

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle AFAD Afyonkarahisar Lojistik Deposu'ndan bölgeye 18 tır yardım malzemesi gönderildi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, AFAD Başkanlığı, Elazığ ile Malatya'daki deprem bölgesindeki vatandaşların acil barınma ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 2 bin çadır ile 5 bin battaniye gönderilmesi talimatı verdi.

AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Afyonkarahisar Taşıyıcılar Kooperatifi bünyesindeki 18 tır, AFAD Bölge Lojistik Deposu'nda gün boyunca çadır ve battaniyeden oluşan yardım malzemelerini yükledi.

18 tırdan oluşan yardım filosu, Afyonkarahisar'dan deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Öte yandan, Afyonkarahisar, ilçe ve belde belediye başkanlıkları ve sivil toplum kuruluşları da İl AFAD Müdürlüğü ile koordinasyonlu şekilde yardım kampanyasına başladığı, hafta içerisinde gıda, ısınma ve giyeceklerden oluşan yardım malzemelerinin deprem bölgesine gönderileceği bildirildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23