• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’yi ayağa kaldıran polis hakkında yeni gelişme

Yeniakit Publisher
2020-06-01 23:53:00 -

ABD'de siyahi George Floyd'u tutukladığı sırada ölümüne neden polis memuru Derek Chauvin, maksimum güvenlikli bir hapishaneye gönderildi.

ABD'nin Minnesota eyaletine bağlı Minnieapolis kentinde siyahi George Floyd'u tutukladığı sırada öldüren polis memuru Derek Chauvin, maksimum güvenlikli Oak Park Heights Hapishanesi'ne nakledildi. Minnesota Cezaevi Düzenleme Bölümü Sorumlusu Komiser Paul Schnell, Chauvin'in 3'üncü derece cinayet suçlamasıyla ilk olarak Ramsey İlçe Hapishanesi'nde gözaltına alındığını açıkladı. Schnell, daha sonra Chauvin'in Minnesota eyaletinde bulunan maksimum güvenlikli Oak Park Heights Hapishanesi'ne nakledildiğini aktardı. Komiser Schnell, bu tür uygulamaların normal olduğunu ifade etti.

George Floyd cinayeti sonrası başlayan protestolar ülke geneline yayılırken, birçok şehirde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hunkartensi

3. derece denildimi sakı bir savunmayla kurtulur suçlamalardan ama bu bence 3. derece değil 2. derece olmalıydı sonuçta adamı yere yatırmış en fazla sırtıla bastırır kalkmasın diye o sırt yerine direk ensesine bastırmış birde ezici şekilde bastırmış buda kan dolaşımını zorlaştırmış tabi beynine ne gibi zararı oldu bu ancak otopsiden sonra anlaşılırdı ki zaten ölümü anlamak içinde bu şart bence ölenin ailesi bunun için otopsi yaptırmalıydı buda o polisin cezalandırılmasında şart bir durum olurdu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23