• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdurrahman Dilipak'tan çok önemli uyarı!

Yeniakit Publisher
2020-12-04 20:34:00 -
Abdurrahman Dilipak'tan çok önemli uyarı!

Gazeteci Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit'in Youtube kanalında sosyal medya ve internet kullanımına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak sosyal medya ve internet kullanımına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 'Millilik' vurgusu yapan Dilipak, "Yerli sosyal medya ve milli internet şart. Yoksa felaket kapıda." uyarısı yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Niye, Z kusagi uyaniyor mu diye korkuyorsunuz?

Ne bu bre, 14 yuzyil oncesinin kurallari ile yasamak zorundamiyiz diye isyan ettikleri icin mi acaba? Sayin Hocam, yarin bir de dunyada geriye dogru akan tek bir nehir var mi onu da yaziverin lutfen!

Ertuğrul

CORONA ÜZERİNE KOMPLO TEORİLERİ ÜRETİLİYOR, AŞIYLA ÇİPLENECEĞİMİZ G5 İLE DE KONTROL EDİLECEĞİMİZ GİBİ BİR ÇOK ÇEŞİT İDDİALAR DİLE GETİRİLİYOR... Hatırlar mısınız bilmem. 70'lerin başıydı. Kolera salgını vardı. Suları kaynatmadan içmezdik. Aslında suları kaynatarak minerallerin yok olmasına sebep olduğumuzu böylece yapılacak aşıya vücudumuzda zemin hazırladığımızı bilmiyorduk. Ve hepimiz metrelerce uzunluklarda kuyruklara girip (zorunlu) çoluk çocuk yaşlı genç kolera aşısı olmuştuk. İşte aslında hepimiz o zaman çiplendik ve birer androide dönüştük. Aslında bizler biz değiliz birer androidiz. Evet o zaman henüz teknoloji bu kadar gelişmemişti ama Rus Kozmonotlar ve Amerikan astronotlar aya ayak basmış, uzay çalışmaları başlamıştı ve daha da önemlisi radyolarda uzun dalga , orta dalga ve kısa dalgadan sonra Frekans Modülasyonlu yayıncılık başlamıştı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23