• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdullah Ağar Libya'daki harekatın amacını açıkladı

Yeniakit Publisher
2020-06-10 21:27:00 -
Abdullah Ağar Libya'daki harekatın amacını açıkladı

Libya harekatın asıl hedefini açıklayan Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Batıda Trablus, doğuda Sireneyka, güneyde Fizan’ın birleştirilmesinin amaçlandığını söyledi.

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından Libya’daki harekata ilişkin açıklamalarda bulundu.

Libya harekatının hedefini açıklayan Ağar, Batıda Trablus, doğuda Sireneyka, güneyde Fizan’ın birleştirilmeye çalışıldığını söyledi.

İşte o ifadeler:

Libya harekatının hedefi: Libya’nın ulusal bütünlüğüdür. Batıda Trablus, doğuda Sireneyka, güneyde Fizan’ın birleştirilmesidir. O yüzden doğuda Tobruk’a, güneyde Fizan’a kadar etkisi genişlemelidir. SİRTE ve CUFRA ilk iki kilittir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Eğer Libya'nın tamamı tek bir devlet olmazsa her gün sorun yaşanır. Şöyle anlatayim; ikinci Şehzade gibi sürekli güçlenip mesru devletin karşısına dikilir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23