• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’nin 11 Eylül oyununa ilişkin konuşan Abdurrahman Dilipak: 11 Eylül İsrail, ABD ve NATO'nun iç hesaplaşmasıdır

Yeniakit Publisher
2019-09-10 12:07:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
ABD’nin 11 Eylül oyununa ilişkin konuşan Abdurrahman Dilipak: 11 Eylül İsrail, ABD ve NATO'nun iç hesaplaşmasıdır

11 Eylül 2001’de New York'taki Dünya Ticaret Merkezi’ne yapılan saldırıların üzerinden 18 yıl geçti. Saldırının 18’inci yıl dönümü nedeniyle yeniakit.com.tr’ye konuşan Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, “Türkiye’de 12 Eylül 1980 darbesi ne ise ABD’nin de 11 Eylül 2001 darbesi aynısıdır. Saldırının üzerinden 18 yıl geçti fakat gerçek hala gizli. Belki de 3. Dünya Savaşı 11 Eylül 2001’de ABD’de başlatıldı. 11 Eylül, İsrail’in, NATO’nun, ABD’nin, Dolar’ın, AB’nin geleceği ile ilgili farklı görüş sahiplerinin iç hesaplaşmasının bir ürünüdür.” dedi.

 Murathan Seyitoğlu  yeniakit.com.tr 

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, Amerika’yı derinden sarsan 11 Eylül saldırılarına ilişkin yeniakit.com.tr’ye konuştu.

“11 Eylül saldırısı ABD’nin Irak’a girmesinin bahanesi olarak kullanıldı”

Üzerinden 18 yıl geçen 11 Eylül saldırılarının arka planına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Abdurrahman Dilipak, “ABD saldırıdan El-Kaide'yi suçladı. Daha sonra Usame Bin Laden’in öldürüldüğü açıklandı. Daha yakın zamanda da, Trump saldırının faturasını Suudi Arabistan’a çıkarttı ve Suudilerin 1 Trilyon dolara yakın parasına el koydu. Saldırı aslında ABD’nin Irak’a girmesinin bahanesi olarak da kullanıldı.

11 Eylül 2001’de Beyazsaray ve Pentagon’dan ayrı olarak ikiz kulelere yönelik intihar saldırısının ardından Enron’un iflasına giden yolda, saldırıların ABD içinde bir örtülü hesaplaşma olduğu ve bir darbe girişimin önlendiği şeklinde yorumlara yol açsa da sonuçta dışa yansıyan bir hesaplaşma yaşanmadı.” şeklinde konuştu.

“Bugünkü hesaplaşma 11 Eylül’ün devamı mı?”

Dünya siyaseti ve güvenlik stratejilerinde dönüm noktası kabul edilen 11 Eylül'ün bugüne dair yansımasına ilişkin Abdurrahman Dilipak, şöyle konuştu:

“Kimilerine göre bugün ABD ile İngiltere, ABD ve Çin’le yaşanan krizin aslında 11 Eylül’deki derin hesaplaşmanın devamı mahiyetindedir. Bu hesaplaşma görünen devletlerarası bir hesaplaşma değil, dünya derin devletinin iç hesaplaşmasıdır. Rothchiltler ve Rocofeller ailelerinin gelecek planları ile ilgili bir savaştır. Bugünkü hesaplaşma ‘11 Eylül’ün devamı mı?’ sorusunu sorduruyor.”

“11 Eylül, ABD’de örtülü bir darbe girişiminin adıdır”

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, konuya ilişkin sözlerini şöyle tamamladı:

“11 Eylül, İsrail’in, NATO’nun, ABD’nin, Dolar’ın, AB’nin geleceği ile ilgili farklı görüş sahiplerinin yöntem ve hedeflerindeki farklılıklarından kaynaklanan bir iç hesaplaşmanın ürünüdür. Faturası El-Kaide’ye çıkartılan, 2.996 kişinin hayatını kaybettiği olayların ardından bugün ABD’nin sözde savaş açtığı El Kaide’nin devamı olan DAEŞ aslında bugün ABD’nin bölgedeki varlığının bahanesi olmasının ötesinde, bölgedeki diğer Müslüman topluluklara karşı bir saldırı üssü olarak görev yapıyor.

11 Eylül Hava Korsanlığı, Katliam, İntihar Saldırısı, Terörizm ile açıklanamayacak kadar karmaşık ve ABD’de örtülü bir darbe girişimin adıdır. 11 Eylül ABD’nin 12 Eylül’üdür. ‘Ultra modern’ bir darbe girişimidir. Belki de 3. Dünya savaşının başladığı gündür.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ghjm

yok olsun emperyalist işgalci domuz alçaklar

aa

aaa ben saniyordum ki: 11 Eylul saldirisini El-Kaide( hani sayin yazarin adini andigi ID ile birlikte simdilerde, İdlib'te iki arada bir derede kaldigimiz -bir ara devletin temsilcileri düzeyinde fethiyeler düzdugumuz ama yakin zamanda uzaklaşmak zorunda kalinca küfürleri devletimize yonelen HTS/Nusracilari) yapmis!? meger hersey komploymus ha :)) ABD devletinin basindaki sahis da "tanrinin bir lutfu bu" demistir, belki kimbilir?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23