• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’li Yahudilerden Türkiye’ye destek

Yeniakit Publisher
2019-10-17 13:12:00 -
ABD’li Yahudilerden Türkiye’ye destek

ABD’de yaşayan Siyonizm karşıtı Ortodoks Yahudileri, Suriye'nin kuzeyinde yürütülen Barış Pınarı Harekatı'na destek vererek, "Türk insanının ve hükümetinin yanında duruyoruz" dedi.

ABD’de yaşayan Siyonizm karşıtı Ortodoks Yahudileri, Türkiye’nin Barış Pınarı Harekatı’na destek verdi. Kendini “Antisiyonizm sözcüsü” olarak tanıtan Twitter kullanıcısı Şaul Ben Kiş, Birleşmiş Milletler (BM) önünde Türk bayrağı açtıkları İsrail karşıtı protesto görüntülerini paylaştı.

Türkiye terörizmle savaşıyor’ etiketiyle Tevrat Yahudileri olarak Türkiye’yi desteklediklerini belirten Ben Kiş, “Bütün dünyaya rağmen, Erdoğan’ın Suriye’ye başlattığı harekatla ilgili Türk insanının ve hükümetinin yanında duruyoruz” dedi.

Ben Kiş, aynı protesto görüntülerinin yer aldığı “Türk askerine selam olsun” etiketiyle attığı diğer tweette de “Trump, Amerika, İsrail, Avrupa Birliği. Biz, NATO ve diğerlerine karşı Türkiye’nin yanındayız. Elimizde Türk bayrağını dalgalandırmak gururdur. Cumhurbaşkanı Erdoğan dik dur, biz seninleyiz. Biz, Türkiye’yi seviyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

Boyle seyleri gordukce ummet politikasinin utopik ve turkiyenin yararina olmadigini goruyorum turk birligi hem devletimiz icin hem milletimiz icin daha kolay daha surdurulebilir bi politika arap birligi turkiyenin operasyonunu kinarken yahudi hristiyan (macarlar) diyerek otekilestirdigimiz insanlar turkiyeye desteklerini gosteriyor hemde bu arkadaslarin yaptigi abd gibi bir yerde boyle bir eylemde bulunmak kolay degildir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23