• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’de yaşayan Müslüman kadının isyanı

Yeniakit Publisher
2024-05-11 15:02:00 -

Filistin’de ve kendi ülkesinde yaşananlara dayanamayan Müslüman bir kadın, sosyal medyada yayınladığı video ile adeta siyonistlere ve destekçilerine isyan etti.

Terör oluşumu İsrail’in Filistinlilere yönelik soykırımı devam ederken dünyanın dört bir yanında insanlar tepkilerini dile getirmeye devam ediyor. 

ABD gibi yahudilerin etkili olduğu ülkelerde Filistin’i destekleyen insanlara karşı baskı her geçen gün artıyor. 

Müslümanlar ve sağ duyulu gayrimüslimler her geçen gün ABD yönetimi ve yahudi destekçilerinin daha fazla psikolojik – fiziksel şiddetine maruz kalıyor. 

Filistin’de ve kendi ülkesinde yaşananlara dayanamayan Müslüman bir kadın, sosyal medyada yayınladığı video ile adeta siyonistlere ve destekçilerine isyan etti. 

Videoda yahudilerin her şart altında mağdur edildiği algılarına tepki gösteren kadın, Başörtümle dalga geçiyorsun, Peygamberime hakaret ediyorsun, Kur’an-ı Kerim yakıyorsun, Filistin'de halkımı öldürüyorsun ve terörist biz miyiz?” dedi. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Keremoviç

Sen görmüyor musun bacım Osmanlı'nın 100 yılı geçen Ermeni soykırım yalanı hala bitmedi bitmez de bu şeytanlar yok olmadığı sürece bu böyle devam eder çünkü bu şeytanlar birbirini koruyor destekliyor ama biz müslümanlar birlesemiyoruz birbirimizin arkasında duramıyoruz

Şener

Bu sözler düşmana ve Müslümanlara!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23