• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

2 yaşındaki Öykü sulama kanalında can verdi!

Yeniakit Publisher
2018-07-07 14:21:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
2 yaşındaki Öykü sulama kanalında can verdi!

Malatya’da sulama kanalına düşen iki çocuktan birisi olan 2 yaşındaki Öykü Karagülle hayatını kaybetti.

Olay, Malatya’nın Darende ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, evlerinin biraz ilerisindeki su kanalının önünde oynayan ve yaşları 2 olan Ensar İsmail Çınar ile Öykü Karagülle bir süre sonra kanala düştü.

Kanalın yanındaki bahçede çalışma yapan bir çiftçi durumu fark eder etmez kanala atladı. Ensar İsmail Çınar’ı düştüğü yerin biraz ilerisinde bulan ve sudan çıkaran çiftçi, daha sonra diğer çocuğu bulmak için suya atladı ancak araması sonuçsuz kaldı.

Durumu gören vatandaşların itfaiye ve arama kurtarmaya bildirmesi sonucu kısa sürede bölgeye gelen ekipler, vatandaşlarla birlikte küçük Öykü’yü bulmak için yoğun çalışma yaptı. Yapılan çalışmaların ardından küçük çocuk olay yerinin 1 km ilerisinde Tohma Çayı üzerinde bulunan Nadir Köprüsünün ayaklarının birinin altında ölü olarak bulundu. Sağlık ekipleri küçük çocuğun cansız bedenini morga kaldırdı.

Hastaneye sevk edilen Ensar İsmail Çınar’ın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23