• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

2 gün idmana çıkmayan Falcao'nun son durumu

Yeniakit Publisher
2019-09-21 13:41:00 -
2 gün idmana çıkmayan Falcao'nun son durumu

Club Brugge maçı sonrası 2 gündür idmanlara çıkmayan Galatasaray'ın yıldız golcüsü Radamel Falcao'nun durumu belli oldu. Falco'nun önemli bir şeyinin olmadığı ve Yeni Malatyaspor mücadelesinde oynayabileceği bildirildi.

Şampiyonlar Ligi’nde karşılaştığı Club Brugge maçının ardından Süper Lig’de çıkacağı Yeni Malatya deplasmanına hazırlanan Galatasaray’da 2 gündür takımla birlikte antrenmanlara çıkmayan Radamel Falcao, taraftarları endişelendirmişti. Ancak Habertürk’ün haberine göre; Kolombiyalı yıldızın korkulacak bir şeyinin olmadığı ortaya çıktı.

Club Brugge maçının hemen ardından önceki gün rejenerasyon (yenileme) çalışmasını salonda gerçekleştiren Falcao, dünkü idmanı da içeride tamamladı. Kendisi için hazırlanan program dahilinde kuvvet çalışması yapan Kolombiyalı golcünün, Yeni Malatya maçında oynamasına engel bir durum olmadığı bildirildi. Yalnızca Falcao’nun değil, Luyindama, Marcao ve Selçuk İnan’ın da özel programlar dahilinde özel olarak çalıştığı kaydedildi. Yeni Malatya mücadelesi öncesi bugün Florya’da son idmanını gerçekleştirip ardından Malatya’ya gidecek olan Sarı-Kırmızılılar’ın uzun süreli sakatlığı bulunan Emre Akbaba dışında bugün tam kadro takım halinde çalışacağı kaydedildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23