• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
Küller arasında dikkat çeken görüntü! Alevler bile onlara dokunamadı!

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
IHA Giriş Tarihi:

Küller arasında dikkat çeken görüntü! Alevler bile onlara dokunamadı!

Nevşehir’de bir oto tamirci dükkânını kullanılamaz hale getiren yangının ardından başlatılan temizlik çalışmalarında, yanan araçta bulunan Kur’an-ı Kerim ile Türk bayrağının yanmamış olduğu dikkat çekti.

#1
Foto - Küller arasında dikkat çeken görüntü! Alevler bile onlara dokunamadı!

Yangın; geçtiğimiz günlerde Nevşehir merkez Sümer Mahallesi Yeni Sanayi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir oto tamirhanesinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek iş yerini tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

#2
Foto - Küller arasında dikkat çeken görüntü! Alevler bile onlara dokunamadı!

Yangında iş yeri kullanılamaz hale gelirken, içeride bulunan çok sayıda malzeme küle döndü. Tamir için bırakılan bir otomobil tamamen yanarken, bir başka araçta ise büyük çapta maddi hasar oluştu. Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Yangının ardından başlatılan enkaz kaldırma ve temizlik çalışmaları sırasında dikkat çeken bir görüntü ortaya çıktı.

#3
Foto - Küller arasında dikkat çeken görüntü! Alevler bile onlara dokunamadı!

Tamamen yanan araçlardan birinin içerisinde bulunan Kur'an-ı Kerim ile Türk bayrağının, yoğun ısıya rağmen zarar görmediği görüldü. Kur'an-ı Kerim'in yalnızca dış kapağında yanık oluştuğu, sayfalarının ise sağlam kaldığı, Türk bayrağının da yanmadan muhafaza edildiği belirtildi.

#4
Foto - Küller arasında dikkat çeken görüntü! Alevler bile onlara dokunamadı!

İşletme sahibi Umutcan Müdüroğlu; yaşadıkları büyük maddi kaybın ardından karşılaştıkları görüntünün kendilerini derinden etkilediğini söyledi. Müdüroğlu; "Yangında iş yerimiz tamamen kullanılamaz hale geldi. Büyük bir maddi kayıp yaşadık. Enkaz kaldırma çalışmaları sırasında araç içerisindeki Kur'an-ı Kerim ile Türk bayrağının zarar görmediğini görünce çok duygulandık. Bu manzara bizi hem şaşırttı hem de derinden etkiledi" dedi. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme sürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23