• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Işıklarımız söndürülse de İlahi Nur asla!

16 Ekim 2020
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Anadolu topraklarında özgürce ve kardeşçe yaşadığımız halklarla olan birlikteliğimiz insanlık tarihinin beyaz sayfaları arasında tüm toplumlara örnek teşkil etmesi açısından pek mühimdir. Kardeşi kardeşe kırdırmak konusunda marifet sahibi olan Haç-Siyon şer merkezleri, Anadolu’yu yeniden kendilerine yurt yapmak isteyen Roma ve Bizans’ı ihya emelleri taşıyanların destekçileri, kripto Yahudi dönmeleri pakrudini Ermenilerin torunları Haç ve Siyon işbirliğiyle dün nice ocaklarımızı söndürdüler! Ocaklarımızı söndürmek için bütün güçleriyle birleşip bugünde saldırdılar! Ve saldırıyorlar!

Ama vatanımızı ve kalblerimizi aydınlatan İlahi Nuru söndüremediler ve asla söndüremeyecekler!

O günkü İstiklal Mücadelemizde olduğu gibi bugünkü Milli Mücadelemizde de, Mandacılar İhanete yataklığa ve yalakalığa devam ediyorlar! 

Milletin seçtiği Milli Mücadele ruhuna sahib liderlerin halkımıza sunduğu kurtuluş meşalelerini, umut ışıklarını darbelerle ve devrimlerle söndürdüler! Ama milletimizin kalbindeki İman, azim, sebat sabır ve Cihad Nurunu söndüremediler! Ve biiznillah asla da söndüremeyecekler inşAllah!

Mazlum Coğrafyanın ve Mukaddes Beldelerin kaskosu, yani sigortası olan İstanbul Merkezli İslam Medeniyeti nurunu kim söndürebilir ki? 

Nerede Nemrudlar? 

Nerede Firavunlar? 

Nerede Ebu Cehil ve Ebu Lehebler nerede?

Hitler, Mussolini, Lenin, Stalin, Mao vb. nerede?

Nerede; Din, Camii, Ezan, Tarih, Vatan, Namus, Ahlak ve Aile Medeniyetimizin ve Manevi Kalkınmamızın düşmanları! Neredeler?

Hepsi yenildi! Toprak olup gitti! Şimdi Lanetle anılıyorlar!

Milli Direnişin Kahramanlarının darbelerle ocakları sönse de hep Rahmetle anılıyorlar!

Ocak söner, Ateş Söner! Işık Söner! Ama İslam’ın nuru asla! 

Güneş, Ay ve Yıldızı hangi İnsani güç söndürebilir ki?

O nur ki; Hz Adem’le ışıdı, O nur ki; İbrahim as’ın ateşini söndürdü! Yusuf as, O nurla Firavuni sistemin karanlıklarını parçaladı! Musa as, O nurla Kızıldeniz’i aştı! İsa as ile göklere yükselen o nurdu ve Efendimizle tüm kâinatı kuşatan yine o nur! 

Şeytani Locaların emriyle Silahlı darbelerle nice İktidar Ocakları ve Gençlerin gelecekleri söndürülse de milletimiz; yılmadan ve hiçbir şeytani güçten korkmadan Ülkemizi daha güçlü Lider ve Milli İktidarlara teslim etmeyi başardı elhamdulillah! Silahlı ve Sivil Sandık darbeleriyle söndürülemeyen ve önüne geçilemeyen Ülkemizin Yıldızlaştırılması mücadelesinin önlenmesi için yeniden yargının devreye sokulmak istendiğini son Anayasa Mahkemesinin işgüzar üyesinin imalı mesajından algıladık!

Anadolu topraklarında bitmeyen ve kıyamete kadar da bitmeyecek olan ayak oyunlarına, Bizans Entrikalarına ve bu virüslere karşı bağışıklığımız var! Millet ve Devlet bünyemiz sağlam elhamdulillah!

Receb Tayyib Erdoğan kardeşimizin 2023 yılındaki adaylığını önce seçim kurulunda, tutmazsa Anayasa Mahkemesince önleme planlarının ayak seslerini işitiyoruz! Milletimizin destek ışıklarını söndürmek için ışıklarını yaktılar!

Ama nafile! Destek Işıklarımız söndürülse de Allah’ın Nuru İslam Medeniyeti ve Vatan nöbeti asla söndürülemez! O nuru koruyacak Lider ve Millet daim varolacaktır!

Milli Marşımızda da ifade edildiği gibi;

‘’Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;

Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.

O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;

O benimdir, o benim milletimindir ancak.’’

Allah’ın yardımından ve Milletimizin desteğinden uzaklaşmayan ve kuruluş ayarlarını bozmayan hiçbir Milli İktidarın ışığını, hiçbir şeytani güç söndüremez! Çünkü Işıkları sandıkta Millet yakar, millet söndürür! Amma İslam Medeniyeti Nurunu kıyamete kadar hiçbir güç asla söndüremez!

“Allah’ın nurunu boş laflarıyla söndürmek isterler. Ama Allah gerçekleri örtbas edenlerin zoruna da gitse, istemeseler de nurunu tamamlayacak ve kuvvetlendirecektir!

(Allah’a ve Düzeni İslam’a) (alternatif ilah ve rejimlerle) ortak koşan Müşrikler istemese de, İslam dinini bütün batıl dinlerden üstün kılmak için, Peygamberini, Hak, Adalet ve doğruluk rehberi Kur’an ve gerçek ve tek Hak Din İslam ile gönderen O’dur.”(Saff S.8-9) ilahi Mesajlarının ışığında Din ve Vatan Mücadelesi verenlere selam olsun!

15 Temmuz Işıkları söndürme darbe teşebbüsünü Allah’ın emri Cihad nuruyla söndüren Şehidlerimize, Gazilerimize, Liderine ve İktidarına sahip çıkan Milletimize selam olsun!

Allah (c.c), Din ve Vatan sevdalılarının daim yardımcısı olsun. Amin.

Salı Akşam saat 20.30’da Akit TV ve Kanal 68 Canlı yayın “Milli Diriliş!” Programında buluşmak üzere Allah’a emanet olun! 

Hak, adalet, ehliyet, merhamet, ilim, iman, irfan, İhsan, İhlas, edeb, terbiye ile eğitilecek Din ve Vatansever nesillerimizin kuracağı “Tam Bağımsız Süper Güç Türkiye” eliyle “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun. 

Selam, sevgi ve duayla... 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Bu ...lar boşa uğraşıy or ağabey son ve ölümcül darbeyr az kald ı biiznillah ozaman bu mübarek topraklarda n def-i toz olup lanetle anılarak yokolup gidecekler biizn illah

Ahmet

AYM üyelerinin çoğu fetöcü.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23