• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

FETO’nun kullandığı esrarengiz evlilik metotları

10 Ağustos 2017
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

Daha önceki yazılarımda FETÖ’nün planladığı jeopolitik evliliklerini anlatmıştım. Örgüt içerisindeki jeopolitik evlilikleri tek tek, isim isim, kimin kızı, kimin oğlu ile evlenecek şekilde planlayan FETÖ, aynı zamanda örgütün başındaki üst düzey işadamlarının, devletin içindeki örgütten olmasa da, önemli devlet adamlarının, oğullarını, kızlarını tespit ederek, belli yönlendirmeler ile ele geçirilecek hedefler gibi takibe alır, fişler dolaylı yollardan planladığı şekilde evlilikler yaptırarak, ailenin ele geçirilmesini sağlar. 

 Dünyanın her yerinde bu sistem aynı şekilde FETO tarafından uygulanmaktadır. Önemli isimlerden, gelin, damat, alma-verme ilişkilerinden biraz daha geriye giderek bahsedelim.

FETÖ’nün çok sevdiği manevi oğlu, Eyüp Can’dır. Eyüp Can, Amerika’da okudu ve ardından Türkiye’ye geldi. Zaman Gazetesi’nde ve referans gazetesinde çalışmaya başladı. Eyüp Can 2005 senesinde Berlin’de, Elif Şafak ile evlendi. Elif Şafak 1971’de Fransa’da doğmuştu. Ermeni bir annenin çocuğu olan Elif Şafak’ın, Ermeni vakıflardan para aldığına dair çok fazla iddialar var.

Elif Şafak, 2005-2009 arası tam dört sene Zaman gazetesinin baş yazarlığını yaptı. Zaman gazetesinin baş yazarlığını yaparken, baba ve piç isimli bir kitap yazdı. 

Bu kitapta Türk milletine ve Osmanlı tarihine ağzına geleni sayan Elif Şafak mahkemelik oldu.

Şimdi bu kitaptaki küfürlerden birkaç tane alıntıya bakalım: 1

Ben bütün akrabalarını 1915›te Kasap Türklerin ellerinde kaybetmiş, Soykırımzede sülalenin torunuyum. (sayfa 63) 

2: Sen kalk gel Orta Asya’dan, dal dosdoğru Anadolu’nun bağrına, sonra bir bakmışsın her yerde, yerleşik olan milyonlarca Ermeni yok olmuş, mal ve mülk ellerinden alındı. (sayfa 65) 

3: Sıradan Türklerle ne konuşacaksın, eğitim görmüşleri bile, ya milliyetçi, ya cahil. (sayfa 130)

4: Ayaş’tan, Çankırı’ya götürülenler de, peyderpey öldürülmüşler, sopalarla, balta sapları ile dövülmüşler, bazıları açlıktan ölmüş, bazıları da öldürülmüş. (sayfa 170-171)

Bu kitap, Avrupa parlamentosunda konuşuldu ve dönemin Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Avrupa’dan gelen talimat üzere, Elif Şafak’ı mahkemeden kurtardı. 2007’de Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olduktan sonra, Çankaya’daki bir yemeğe Elif Şafak’ı da davet etti. 

Bu aziz millete, kasap ve cahil diyen bu kadın, işte böyle bir kadındır.

Ekrem Dumanlı, İzzet Akyar’ın eski damadıdır, İzzet Akyar, Aker Eşarpların sahibidir, Askeriye ile ilgilenen mahrem imamlardan biridir.

Kardeşi Behçet Akyar da, Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonun yöneticileridir.

Ali Katırcıoğlu, Türkiye’de kira geliri en yüksek olan ikinci kişidir. İki oğlu ve bir kızı vardır. Hepsi FETO’nun emri ile FETÖ’nün yeğenleri ile evlendirilmiştir.

Yargıtay imamı, polis akademisi müdürü, Osman Karakuş’un kızı, kardeşi Mesih Gülen’in oğlu ile evlendirilmiştir. En önemli imamlardan İsmail Büyükçelebi, Tekirdağ vali yardımcısı, Mümin Heybet’in eniştesidir. Bunun gibi binlerce evlilikler tesis edilerek, Cizvitlerin, Tapınakçıların, Masonların, kapalı sistemi gibi esrarengiz sistemler ile sık dokular meydana getirilmiştir. Bunlar gibi örgüt içindeki yüzlerce isim, tarafımdan bilinmektedir. Pek çoğu Terörle Mücadeleye, savcılıklara şahsım tarafından verilmiştir.

Yurtdışında değişik sapkın örgütler ve dinlerle, evlilikler kurmakta da, hiçbir sakınca görmeyen, isimleri de o ülkedeki kullanılan isimlerle değiştirerek, tamamen yozlaşmış mutasyona uğramış, sürekli değişim gösteren ve taktik değiştiren, bu yapı uzun soluklu, planlı mücadele ile kontrol altında tutulmalıdır.

Cuma günü saat: 20:45’te Akit Tv Perde Arkası programında görüşmek dileğiyle.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23