• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ersoy Dede
Ersoy Dede
TÜM YAZILARI

Ertuğrul Özkök’ün çaresizliği

03 Mayıs 2015
A


Ersoy Dede İletişim: [email protected]

Ah Ertuğrul Özkök ah.. Geldiğin son duruma bakıyor musun?. CHP’nin yayın organı Halk TV’de sana arka arkaya saydırıyorlar.. Ve savunma olarak; “CHP’nin yayın organı Arayış Dergisi’nde çalıştım, Ecevit’e de danışmanlık yaptım, benim kayınpederimin kim olduğunu biliyor musunuz siz?....” demek zorunda kalıyorsun.. Ne zor değil mi?. Bütün sosyalist mazini gömüp, adını “ÖzKöşk”e çıkaracak bir garip ilişkiyle liberal bir politikacının ipine sarılacaksın.. Ardından yayın organlarını darbeci-cuntacı yapıların emrine sunacaksın.. Peşinden ülke normalleşme trendine girdiğinde günah çıkarıp muhafazakar sağ bir politikacının peşine takılacaksın.. Foyan meydana çıktığında da ‘Dibin dibi’ deyip sıyrılacaksın.. Yok öyle.. O kadar kolay değil.. Yetti artık 90 senedir bu insanlara yutturduklarınız, yedirdikleriniz.. Artık gördüğünüz gibi, kimse yemiyor.. 

ADIM AYŞEGÜL DEĞİL ERTUĞRUL!

Ne kadar acı değil mi?.. Barış Yarkadaş diyor ki; “AKP muhalifi ne kadar adam varsa işten attığınızı görmüyoruz zannetmeyin”.. Vallahi izlerken gülmemek için kendimi zor tuttum.. Ertuğrul Özkök kategorik CHP’li Ayşenur Arslan’a, CHP’nin kanalı Halk Tv’de; “Ayşegül beni tuzağa düşürdün” diye isyan ediyor.. Ayşenur Arslan, ortaya çıkan bu rezaletin üzerine sadece şunu söyleyebiliyor; “Bana Ayşegül deyip duruyorsun Ertuğrul, benim adım Ayşenur”... Ay çatlayacağım.. CHP’nin milletvekili adayı Barış Yarkadaş, var gücüyle Hürriyet’i AK Parti’nin dümen suyunda olmakla itham ederken, AK Parti seçmeni nezdindeki algısının ne olduğunu biliyor mu Özkök?.. Elbette biliyor.. Ne 28 Şubat’ta yaptıklarını ne de sonrasını kimse unutmuş değil. Ne hedef gösterip yıllar sonra özür diledikleri adamları unuttu AK Parti seçmeni ne de değerleriyle alay edilmesini... 

AL SANA DİBİN DİBİ

Dibin dibi ne Ertuğrul Özkök biliyor musun?.. Ben sana söyleyeyim.. Hatırlıyor musun ‘Türkiye’nin rol modeli bu kadınlar mı olacak?” diye yazı yazmıştın.. Durmuş Yılmaz’ın evinin önünde saygıdeğer eşinin ve kapının önüne bırakılmış ayakkabıların fotoğrafını yayınlayarak..  Nedamet getirdiğin için ‘bırakalım şimdi bu konuyu’ diyorsun değil mi?.. Yoo.. Bırakmayacağız.. ‘Özür diledik ya’ diyeceksin Ahmet Kaya’yı bırakacağız.. ‘Valla ben de çok üzüldüm’ diyeceksin Hrant Dink’i bırakacağız.. Aydın Doğan’ın elinden ödül vereceksin Orhan Pamuk’u bırakacağız.. Yok öyle.. O fotoğrafı yayınlayıp altına o yazıları yazdığın gün demiştim ben de “herhalde dibin dibi burasıdır” diye.. Şimdi Aydın Bey’in asistanı Ahmet Hakan gitmiş,  Durmuş Yılmaz’la mülakat yapmış, sanki bambaşka bir gazete yayınlamış gibi o ayakkabıları soruyor.. Durmuş Bey de tatlı tatlı cevap veriyor.. Yanılmışım dibin dibi o fotoğrafı yayınlayıp değerlerimize, aile hayatımıza, evlerimize saldırdığın o gün değilmiş.. Pişkin pişkin ‘ya hu o ayakkabılı fotoğraf sizi nasıl etkiledi, hele bir anlatıverin’ diye Hürriyet sayfalarında mülakat yayınlattığınız günmüş.. 

SENİ KİMSE SEVMİYOR BİLİYOR MUSUN?

Bak şimdi (senin tabirinle) Halk Tv’de sana tuzak kuruyorlar.. Tipik CHP’li yandaş Barış Yarkadaş senin “AKP’li” olduğunu söylüyor, AK Parti seçmeni ise sana nefret kusuyor.. Nasıl bir his 70’ine merdiven dayamış bir sosyoloji doçenti olarak toplumun hiç bir kesimini anlamadığının ortaya çıkması?.. Hiç kimsenin seni sevmemesi nasıl bir his Özkök?.. Allah kimseye tattırmasın.. Budist tapınaklarına koşmanı bu son Halk TV mülakatında yaşadığın çaresizliği gördüğümde daha iyi anladım.. 

İYİ BİLİRİZ

Sevgili okuyucular... Bunu pop sosyologlar bilmezler ama dinin, inançların bu ülke insanına kattığı pek çok olumlu değer var.. Çok örneğini gördüğüm için rahatlıkla söyleyeceğim.. Kimler kimler yattı musalla taşına.. Arkasında toplanmış kalabalığa sordu imam; “nasıl bilirdiniz?” diye.. Kimse “kötü biriydi, alçağın tekiydi” demedi arkasından.. Allah rızası için, “iyi bilirdik” deyip helal ettik hep haklarımızı.. Galiba insanlar buna güveniyor.. Kalın sağlıcakla.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23