• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Av. Yaşar Baş
Av. Yaşar Baş
TÜM YAZILARI

15 Temmuz milat olsun

05 Eylül 2016
A


Av. Yaşar Baş İletişim: [email protected]

Ortalık Pennsylvania’lı şeytanın örgütü için milat arayanlardan geçilmiyor. Suç işleyenler bakımından ceza kanununda yer alan zaman aşımı süresi dışında bir milat olamaz. Suç işlemeyenler için bir milada zaten gerek yok. Suç işleyenler ise bedelini mutlaka ödemeli.

Bizim kendi aramızda yeni bir milada ihtiyacımız var. Kırgınlıklarımız, kızgınlıklarımız, öfkelerimiz ve hesaplaşmalarımız için bir sınır koymaya, bir beyaz sayfa açmaya çok hem de çok ihtiyacımız var.

Pennsylvania’lı şeytanın birinci planı herkesi köleleştirmekse, ikinci planı hiç şüphesiz ki herkesin bir birinden şüphe duyduğu bir nifak ve kaos ortamı yaratmaktır.

Şeytan ifadesini de öfke ile rastgele söylemiyorum. Şeytanın her ne musibeti varsa bu şeytanda eksiksiz var.

Bazılarını köleleştirdi. Köleleştiremediklerinin hayatını söndürdü. İftira attı, kumpas kurdu, insanların itibarını, kariyerini, geleceğini çaldı. Bir bölümünü sindirdi. Sindiremediklerini öldürdü. Öldüremediklerinin arasına nifak soktu. 

Görüyoruz ki, Türkiye’nin başına bela ne kadar terör örgütü varsa, hepsi ile ilişki içindeler. Son yirmi yılda terör saldırıları nedeniyle hayatını kaybedenlerin tümünün kanı bu alçakların ellerinde. 

Bu şeytan bir tetikçi. Kuklacılarının maskarası. Kuklacılar kendilerine çok maskara bulmuşlardı, ancak hiç biri bu alçağın yanından geçemez.

Dokundukları her yere virüs gibi bulaştılar.

Yapamadıkları bir şey varsa sadece akıl edememişler. Yoksa akıllarına gelip de yapmadıkları hiçbir alçaklık yok.

Şimdi yerin dibindeler. Pennsylvania’daki şeytanın, kuklacılarının önünde nasıl yerlere yattığını izliyoruz. Yeniden bir fırsat arayışındalar. Bu alçakların en fazla sevinecekleri şey, kendi aramızda yaşanabilecek bir parçalanma olur. Allah’ın izniyle bu necip milletin bu alçaklara yeni bir fırsat vermeyecektir. Bu milletin ne kadar değeri, ne kadar ferdi varsa hepsine ihanet ettiler. Bu milletin içinde bedel ödemeyen ve kandıracakları kimse kalmadı.

Kuklacı belli de. Kukla bir tane değil. Alçaklıkta sınır yok.

Ama alçaklığın boyutu karşısında en küçük bir zayıflığa yol açmamak gibi sorumluluk altındayız. Fırsat bulduklarında ne yapacaklarını görmek açısından 15 Temmuz’dan daha açık bir gösterge olamaz. 15 Temmuz öncesi de var sonrası da. Alçaklıklar kesintisiz devam ediyor.

Dedik ya kukla bir tane değil. Hepsinin kuyruğu aynı yere bağlı. Kuyruklarına basıldığı için de hep birlikte sırtlanlar gibi saldırıyorlar.

Milletimize yapılan saldırıların tek zırhı var. Bütünlüğümüz. Biz bir ve bütün oldukça hangi kuklacının hangi kukla ile bir olup saldırdığının hiç bir önemi yok. Bir ve bütün olmamız gerekir. Kendi aramızdaki hukukumuz açısından 15 Temmuz bir milat olmalı ve bir birimize beyaz sayfa açmalıyız. Yüzyılın fitnesi ile başetmenin başka bir yolu yok.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23