• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ ve Ahbap’ın ortak özelliği…

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hasan

İkisinin de islami camiadan doğup seküler taklidi yapması
  • 1 Gün Önce

Kanber

Selamlar. Bu konuyu güzel dile getirmişsiniz. Yazınızın en son programında ise mührü vurmuşsunuz. Allah'larından bulsunlar. Bu zalimler ahlaksızlar.
  • 1 Gün Önce

Misafir

Birileri halâ kandırılıyor. Iktidara muhalefet edeceğim diye halâ haşhaşi söylemlerine sarılıyor !!!
  • 1 Gün Önce

mahluk leventin ahtapot derneği

bu dernek chpnin ve tüm kemalistlerin biricik örgütüdür. hedefi selçuk parsadan da daha yaygın hale gelebilmektedir (selçuk tansuyu bile güdebilmişti)
  • 1 Gün Önce

Dertli

Ortak özellik mi,aldatıldık, kandırıldık..
  • 1 Gün Önce

Devam

AK Parti'li Akbaşoğlu: FETÖ'yle mücadeleyi hukuk zemininde tehlike tamamen geçene kadar sabırla sürdüreceğiz. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Yaşananlardan dersler çıkararak FETÖ'yle mücadeleyi hukuk zemininde tehlike tamamen geçene kadar sabırla sürdüreceğiz. FETÖ'nün bizi çekmek istediği tuzaklara düşmeden dikkatli, temkinli ve özenli bir şekilde örgütün özellikle kripto unsurlarının üzerine gideceğiz." dedi. ( Milliyet)
  • 1 Gün Önce

Tug

Fetö: ABD +CIA, mossad yapımı 60 yıllık bir hristiyan terör örgütü dür. Diyalog diyerek, Muhammed siz ezan icat etmiştir. Liderinin cenaze töreni hristiyan lar gibi " oh !! Lord" diyerek gömüldü
  • 1 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23