• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

1500’lü yıllarda İngiltere, Avrupa ve Osman-ı Ali ..! (1)

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kanber

Selamlar. Allah razı olsun. Çok güzel dile getirmişsiniz sahte Batı medeniyetini. Bizim içimizdeki sahte çağdaşlar, sahte ilericiler ve yobazlar bunu bir anlayabilseler. Mehmet Akif Ersoy Ecdadımızın dediği gibi Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.
  • 1 Yıl Önce

okur

OSMANLI DAN SONRA... Osmanlı yıkıldı, Ortadoğuda huzur kalmadı. Osmanlı Anadolu Türkü ile Ortadoğunun jandarmalığını yaptı asırlarca. Evet Osmanlı büyük devletti. Kimin için? Gayrimüslimler için; Ermeni, Rum, Yahudi için... Araplar için... Balkanlar bile tarihte en huzurlu devirlerini Osmanlılar sayesinde yaşamışlardır. Osmanlı döneminde ezilen tek millet Türkler olmuştur... Ne gariptir ki, Osmanlı sayesinde en huzurlu dönemlerini yaşayan Araplar, Ermeniler, Yahudiler, Rumlar Osmanlı düşmanı.... Altı asır boyunca ezilen, sömürülen Türkler ise Osmanlı hayranı ve yeni nesiller Osmanlı özlemi ile Osmanlı güzellemeleri yapıyorlar... (Mustafa Bayram)
  • 1 Yıl Önce

Napalim simdi

Napalim simdi 1000 yil oncesiylemi gurur duyalim. Ingilizler amerikada olmal uzere tum dunyayi yonetiyorlar degilmi su anda. Ama biz Turkler iki yangini sondurecek ekipmanimiz yok. Tarikatlarla hacilarla hocalarla devlet yonetilirse ileri degil geri gidilir hatta son yillarda bayagi gittik
  • 1 Yıl Önce

Şunu yapalım

Günümüzün.hacıları,hocaları,tarikatları ve partilerin bu ütopik demokrasinin vaz geçilmez unsurları olduğunu bilelim,dinci denilen kesimler müşriki islamcılar olup orǰinal dini gönderilen kitab ve elçiden ögrenirken beşeri düzenlerin tarihini ve uygulamalarını öğrenmeyi ihmal etmeyelim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23