• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ne acı ki, Kurbansız Bayramları özlemeye devam!

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa

İyi bayramlar. Beddua ile olsaydı Filistin'de yaşayan bir Yahudi kalmazdı. Filistin Katliamların üzerinden İki ramazan geçti 54 bin çaresiz katledildi hatimle beddua edildi 1 milyar adına müslüman denilenler . Çaresizler iki ramazan ve iki kurban bayramı yaşadılar Ramazanlar da bir milyar insan hatimli lanet okundu.... Ne değişti.??? Yaklaşık her yıl 3 milyon hacı 3 milyon ümre yapan israilin nüfusundan fazla indan Kabe'nin dibinde bed dua etti lanet okudu ne değişti..?
  • 6 Ay Önce

Mustafa

  Neden kardeş olamıyoruz.? Bizden değil bizim mezhepten değil bizim tarikattan değil, halidi  kolundan hiç değil. Ölür veya öldürülürse umrumda değil.!  Öz'e Kuran'a dönmeden kardeş olamayacağız. Terkedin tatikatınızı mezheplerinizi Kitabullaha dönün Yerin dibine batsın böyle kardeşlik.     Resulullah sav bir gazveden dönüşte öğrenir ki bir müslüman kadının örtüsüne saldırılmış daha dinlenmeden oraya sahabeyi gönderir. Hani hadisleriniz hadis hocalarınız bunları anlatmazlar onların kitaplarında yazmaz . Terk edelim yan sanayileri orjinale KURAN'A dönelim Nisa suresi 75-76 ve tevbe suresi 14 bize daha ne anlatsın. bu ayetleri  herhangi bir hocadan duydunuz mu.?            4-75. Size ne oluyor da Allah yolunda ve: “Ey Rabb’imiz! Bizi halkı zalim olan bu beldeden çıkar, katından bize sahip çıkacak ve yardım edecek kimseler gönder.” diyen mustaz’af* erkekler, kadınlar ve çocuklar için savaşmıyorsunuz    4/76. İman edenler Allah yolunda, gerçeği yalanlayan nankörler de tâğûtun* yolunda savaşırlar. O halde şeytanı evliya* edinenlerle savaşın. Kuşkusuz, şeytanın hilesi/düzeni zayıftır.        9/14. Onlarla savaşın ki Allah sizin ellerinizle onlara azap etsin, onları rezil etsin, onlara karşı size yardım etsin. İnanan halkın göğüslerine şifa versin.* Beddua ile olsaydı Filistin'de yaşayan bir Yahudi kalmazdı. Katliamların üzerinden İki ramazan iki kurban geçti hatimle beddua edildi 1 milyar müslüman denilenler hatimli lanet okundu.... Ne değişti.???
  • 6 Ay Önce

Recep

Osmanlıca esir mi? Esir ise Reis ne yapıyor. Osmanlıcayi git torunlarına öğret. Engelleyen mi var.
  • 6 Ay Önce

Adanalı Cumali

Hayırlı cumalar diyorsun bana, cuma hayırlı da salı değil mi? Sen sen ol sözümü atma yabana, gülünü taşıyan diken değil mi? Gül nasıl büyürdü dalı olmasa, arıyı bilmezdik balı olmasa. Pazar pazartesi salı olmasa, her cuma bir gülsüz çalı değil mi? Takıldın cumaya hayırlı diye, her hafta her hafta bu ısrar niye? Yalnız bir gün değil her bir saniye, Yüce Yaradan'ın malı değil mi?
  • 6 Ay Önce

Cumali adana

Bak birader cahil olmak kötüdür lakin cahil olduğunu bilmemek daha da kötüdür. O yüzden sana cahilsin diyorum hiç alınma gücenme..önce öğren cehaletten kurtul sonra konuş.

Delice sualler...

"Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve resûlüh." Türkçe meali: "Ben şahitlik ederim ki Allah'tan başka ilâh yoktur ve ben yine şahitlik ederim ki Hz. Muhammed, O'nun kulu ve Resûlüdür” İslam inancına göre miladi 610 yılında, hz Muhammed 40 yaşındayken, bir gece Hira Mağarası'nda vahiy almaya başladı ve yeni bir din (islam) gelmiş oldu. Dünyanın bir çok yerindeki arkeolojik bulgularından, insanlık tarihînin İslam'ın geliş tarihî olan (m.s) 610 yılından binlerce yıldır evvelinden var olduğu anlaşılmıştır. İslamdan binlerce yıldır önce yaşamış olan milyarlarca insan, İslam'ın ve peygamberinin henüz ortalarda olmadığı binlerce yıllık o dönemde kelime-i şahadet getirmediği için kâfir ve cehennemlik mi şimdi.?
  • 6 Ay Önce

Sual

Evladım aç Rabbinin emirleri neymiş oku. Sonra da şu beyni yitikler gibi delice suallerine cevap bul.olmadı git bı hocaya sor anlatsın

Mele

Kurban kesmek hicretin ikinci yılında meşru kılınmıştır. Kurban kesmek genel fıkha (Kişinin hak, yetki ve sorumluluklarının bilincinde olmasıdır.) göre diğer bütün mezheplerde sünnet kabul edilirken, Hanefilik mezhebinde vacip sayılmaktadır. Ortak kanıda olunan her mezhebe göre kurban kesmek farz değildir. (Alıntı)
  • 6 Ay Önce

Nücahit

"Çalmak, servet yığmak onlara yetmezdi. Fakirin alkışı, duası ve gözyaşıda lazımdı"
  • 6 Ay Önce

Nüco

Onu ekoya söyle. Birde zıplayanlara

ismet

"Evet, Papa'ya karşı çıktığım doğru. Neden mi? Vatikan'a gittiğimde oradaki çatıların saf altından olduğunu gördüm. Sonra da Papa'nın vaazını dinledim. Diyordu ki: 'Kilise, yeryüzündeki tüm fakir çocuklar için üzüntü duyuyor! Külahıma anlat!" (Diego Armando Maradona)
  • 6 Ay Önce

Abi

Şevki ağabey trafik cezaları, radarlar, edsler Ak Parti'yi bitirecek. Lütfen uyarın. Hayırlı bayramlar
  • 6 Ay Önce

Kardeş

Abi ak parti çoktan bitti!

MUZAFFER...

AMİN AMİN AMİN, İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ÜMMETİ MUHAMMED'İN SAV BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI ALLAH C.C DİLERİM BAYRAM O ZAMAN OLUR İNŞALLAH.......MÜSLÜMAN İÇİN DİR........
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23