• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çandarlı Halil Paşa’nın göremediği

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

tabure

yazınızı okuyunca ümitlendim. torunlarımıza anlatacağımız başarı öykülerimiz olsun inşallah. sıkıldık osmanlı ve selçukluyla övünmekten.
  • 1 Yıl Önce

Hakki

Ingilizce yazmanin anlami ne laik enteller gibi sukse yapmiyorsundur insaallah. Yazinizi begendim tesekkur ederim.
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Ne gereği var savunma sanayimiş, İHA siha lara ne gerek var . Yap bir heykel koy önüne çelenk gelip geçip temenna çak . Koy resmini yanına İstanbul’u talan et viski falan oh ne ala . Kalkınmaymış o da ne ki . Sen CHP zihniyetini anlamamışsın çok büyük kayıp oku bak Nutuk’u. Alim ol uzaya çık pardon Paris’e diyecektim . Eğlen . Ne işimiz var Suriye’de Somali’de hatta Kıbrıs’ta. Kıbrıs’ı da başımıza Rahmetli Erbakan bela etti !! Ne güzel barış içinde Yunan’la sirtaki yapıyorduk . Terör bitti nayır nolamaz bu CHP ye yapılır mı ? Köprüler yollar a ne gerek var söyüşlemek dururken . Kardeşim eline al içkiyi villanın ikinci katına çık Marks’ı engels i oku keyfine bak .
  • 1 Yıl Önce

Kanber

Selamlar. Bu gericiler! yobazlar! şarap şampanya, çalgı çengi, oyun eğlence, heykelciliği ve çalıp çırpmayı bırakıp bilim ve teknoloji ile uğraşıyorlar. Gördüğünüz mü ne kadar da gericiler. hah hah
  • 1 Yıl Önce

Ferhat

Sayın yazar, memleketin başına gelen masonik devlet adamı kılıklı darbeci hainler olmasaydı o dediklerini bu millet becermişti
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23