• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’de İBB çatlağı

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

2721

Sayın yazar, görüntüleri görmedinmi. Saraçhanede en az 300 bin kişi toplanmıştı.
  • 9 Ay Önce

Alpaslan

Toplandı da noldu? Vatan mi kurtardılar, ülke menfaatine mi hizmet ettiler? Neyse biraz daha hoplasin ziplasinlar sonra eko gibi balonları sönecek fıssss diye

okkalı cevap

niçin toplandılar ? neye cevap verdiler ? yargının hangi sorusunu cevapladılar ?

Sahtekar üniversiteli

Angutlar IBB’nin cumhurbaşkanlığına bir atlama taşı olduğunu sanıyorlar. Önlerinde ciddi bir örnek var çünkü: Erdoğan! Ama o ciddi, sen ise angutsun eklem.
  • 9 Ay Önce

Reklampano

Şu reklam duvarları!... İstanbulun her tarafıni işgal etmiş devasa panolar.... E.İ. bu işten sıyırırmı bilmem ama İstanbul bu reklam kirliliğinden kurtulmalı. Devlet elatmalı.
  • 9 Ay Önce

Zübük:)

Zübük şov bitti.. chpkk gümledi.. kamalizmin sonu
  • 9 Ay Önce

Deli İbo

Şimdi bu CHP'nin bir Genel Başkan var. MYK'si var. Peki Sülün Eko nedir Partiyi tek başına yönetiyor, yönlendiriyor Ozgür Özel zurnanın zııırt dediği delil sanki. İmamoğlu parayı verdiğinden esas patron o, Tipitip Özgür bu işten rahatsız ama, ağasına karşı çıkamıyor. Bu Sülün Eko paketlenince, Özgür kendini dümenden Saraçhane'de attı, Eko'ya sahip çıkma dümeni yapıyor. Esasında geri planda zil takıp
  • 9 Ay Önce

Erhan

bazı söz ve cümlelerin "CHP liler bu haklı davalarında niye özgür özelin çağrısına daha fazla katılım sağlamadılar" kendi çağrısına uyup niye ön safta polisin önüne dikilmedi Kılıçdaroğlu olsaydı yapardı" anlamları taşıyor.
  • 9 Ay Önce

Alpaslan

Ne içtin sen bu anlamı çıkarabilecek?

müslüm

Uyumaya devam edin.Halkta öyle bir kararlılık varki o eksi derece soğukta bile-Ya hep beraber ya hiçbirimiz-diyerek direnişine devam ediyor.Valiler onun için yasaklar koymaya başladı.İmamoğlu bu kadar yeteneksizse,hırsızsa,rüşvetçi ise,yalancı ise bırakın seçime katılşsın halk böyle bir adam oy vermez.Resite güle oynaya kazanır.
  • 9 Ay Önce

oku oku oku

biraz haber okusanız neler yapıldığını göreceksiniz...

Sakın ol

Yani tüm suçlamalara ve delillere rağmen bırakılsın öyle mi? Dava sonuçlansın suçsuz ise zaten sizin kahramanınız olacak merak etme!

Şeref

Saraçhane'de" bir avuc " kişi mi dedin...?
  • 9 Ay Önce

Şeref

Demek bir avuçtan fazla kuş beyinli var demek istiyorsun

Alpaslan

İki avuç mu?

çatlak oldu yarık...

bu çatlak yarık olmuş durumda...biraz daha yanlış yaparlarsa kırılır..devlet kendine yapılan saygısızlığı sineye çekmez..
  • 9 Ay Önce

Ömer

CHP de hizipler çekişmeler bitmez bakmayın birlik göründüklerine , birbirlerine çelme atmak için yarışıyorlar . Hep çıkar ve rant savaşı . Zavallı gençlerde hak arıyorum diye sokaklarda . Bir kısım millette soğukta bekliyor safça . Özgür lider değil , Ekrem ne olduğu belli değil belediye başkanı mı CHP nin oarti başkanı mı ? Devasa yolsuzluklar bence anormal bir şey olmazsa ki burası Türkiye herşey beklenir Ekrem’in siyasi hayatını bitirdi . Artık ne CHP ye ne de C başkanlığına aday olabilir . İbret alınacak olaylar silsilesi . Filmde hırs , tamah , soyguncu yalancı düzenbaz ne ararsan var . Filmin sonu belli the end .
  • 9 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23