• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyaset âlemi ve partiler curcunası

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kominist olmayacağım

Sesini çıkarana ya kominist derler ya devrimci hain, fetocu bile diyebilirler (hiç biri değiliz, elhamdulillah), bizim görevimiz susmak, onların görevi kafasına göre takılmak, sonra diyoruz ki Gazze, sol kesimi bırak, muhafazakar kesime bak, ekonomi bozuksa hep beraber çilesini çekelim vallahi razı olurum adalet olursa, ama mümkün değil, birileri servetini katlayarak gidiyor, kamu israfı düzensizlik diz boyu, bazı holdingler vatandaşı mandırada inek sağar gibi sağıyor, yani dokuz kula bir pul, bir kula dokuz milyar dolar pul, kurt kuzulara şah olsa yapmaz ama ümmetin şahı lideri din kardeşlerimiz!? Yapıyor bu taksimi, kral marx ın dört kitabını okudum beni kominist yapamadı ama din kardeşlerimiz bizi kominist yapacak!? Son seçim de bitiyor dört sene dört beş tane daha geçiş garantili köprü yapsınlar, yabancılara madenler açsınlar kendi topraklarımızdan altın ithal edelim,evde yatan emekli eş dost makam mevki sahibi yapsınlar Allah dan başka kim durdurabilirki dört sene
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Başkanlık sistemi dahil bütün partiler kanunu değişmeli . Rant olduğu müddetçe soygun talan demokrasi kılıfı altında sürüp gidecek . Japon’lar siyasete ilgisizmiş, rantları kapalı bir beklenti yok sistem kim gelirse gelsin tıkır tıkır işliyor kimse de siyasetten rant devşirmeye yanaşmıyor sistem fırsat vermiyor . Türkiye’de olur mu ? İstense olur ama çok zor ben ümitsizim . Herkes devleti belediyeyi , devlet kurumlarını kimse kusura bakmasın söyüşlemeye çalışıyor . İstisnalar hariç . Türkiye gerçeği bu 30 da parti kurulur 300 de parti kurulur . Tabela partisidir ama rant büyüktür .
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Hocam ben son derece eğitimli bir orta hâlli kimse olarak bütün siyasi partileri kapatıp direkt gerçek müminler demokrasisini (mümin ahalinin gücünü) getirmek üzere kendi siyasi hareketimi başlatırım, ama kimse benimle gelmiyor. Çünkü çok malım ve arkamda bekleyen evlatlarım ve dolayısıyla bu ikisinden dolayı benimle dayanışan bir çetem yok. Ayrıca sadece siyasetçiler mi? Kamuda ve özelde bütün sektörlerin ileri gelen çalışanlarının hepsinin ve geri kalan çalışanlarının çoğunun tek derdi var: "Karşılıklı rızaya dayalı gerçek ticaret yoluyla değil, zorbalığa veya aldatmaya dayalı şekilde, kazıkçı veya sopalı yöntemlerle başkalarının malını nasıl yeriz ve sözde kadın hakları adına başkalarının karıları ve kızları ve bacıları ve halaları ve teyzeleri ve annelerini nasıl kendimize ucuz işgücü ve kolay cilveleşme aracı yaparız ve mümkünse daha da baştan çıkarırız." Ama elbette Allah teala bizleri düzgün müminlerden kılsın, yoksa Fetoşçular ve pek çok ehl-i kitab gibi öylelerinden değil ki onlar başkalarına erdem ve sakınmayı emrederken kendilerini unutarak dünya ve ahırette aşağılayıcı cezaya sürüklenirler.
  • 1 Yıl Önce

Şeref

Anlaşıldı...!!!!!
  • 1 Yıl Önce

Pehlivan

CHP Dem ittifakı ilk meyvesini Esenyurt'ta verdi Zafer partililer Esenyurta gidiyorlar Demliler burası Kürt bölgesi buraya giremessiniz. STOP Ne dersiniz CHP liler .
  • 1 Yıl Önce

vehbi

başkanlık sistemini isterken düşünecektiniz bunları...
  • 1 Yıl Önce

Numan

Haklısın vehbi abi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23