• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu savaş nasıl kazanılır? 

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

mizan

Hepiniz Allah`ın ipine sarılırsak bu harbi kazanırız hoca, onu biliyoruz. Asıl zor olan ne bilir misin? Bunu yapmanın manilerini geçebilmek. Halihazırda hayatımızda internet belası var ki gençlerimizi ifsad ediyor, vakitlerimizi heba ediyor ve ahlakımızı yozlaştırıyor. Bunlar yanında müslüman grupların bölük-pörçük halleri, müslümanların başsız kalması, dağınıklığı, perişanlığı, fakirliği. Milletin içindeki adaletsizlik, adam kayırmacılık. Hususan milletimizin dinini bilmeyişi, cehaleti, öylesine liderinin peşinden gitmesi. Daha da saymayalım sn. abim. Hâl böyleyken Allah`ın sağlam ipine nasıl sarılıp kuvvet buluruz, mümkün mü?
  • 3 Yıl Önce

Okur

Filistinliler müslüman degilde Hıristiyan olsaydı İsrail devleti kurulmazdı.
  • 3 Yıl Önce

Durmuş aga

Bu din anlayisini bir kenara bırakmadığınız sürece bu savaş kazanılamaz. Dinler insanlara kan, gözyaşı, katliamlar getirmiştir. Din budur.
  • 3 Yıl Önce

YILMAZ

senin dinin sana bizim dinimiz bize. şimdi defol şeytanın safına

Akın kimençe

Vahittin İsmailoğlu kürt mü 1998 rüşvet şahit ol rüşvet şahit ol
  • 3 Yıl Önce

BOŞ İNSAN HERZAMAN BOŞTUR

AKIN gibileri ne dencek tek şey boş oldugudur

müslüm

Bu eğitimle,bu adet ve geleneklerle,bu cahillikle,bu bilim ve fenne karşı çıkmayla,bu hurafelerle,bu ekonomi -sanayi-hukukla islam ülkelerinin birleşmesi hayal.Bu nedenle 10 milyon İsrail karşısında diz çğküyorlar.
  • 3 Yıl Önce

İstikbal bizimdir

İstikbal İslamın dır. Batının çocukları berbat. Uyuşturucu sapıklık almış başını gidiyor.

Maalesef Müslümanlar aldanmışlar

FETÖ bizi içimizden nasıl ifsat etti ipimizi ABD ye teslim etmeye ramak kalmıştı. Aynı şekilde mazide batının hainleri Müslümanları birbirine düşürdü. Bugün bile seçimlerde aleni taraf oldular. SİHA Roket Uçak motoru Helikopter Savaş Gemisi üretmemizi büyük tehlike görüyorlar. Kalleş Batı. Şimdi FETÖ ve PKK maşasını kullanıyor. Şii-Sünni çatışmasını körüklüyor.

Önce kendi içlerindeki şeytanları yensinler....

Birçok sözde müslüman ülkenin başlarında gâvur aşığı sözde bazı yöneticileri olduğu müddetçe, savaş falan kazanılamaz. Önce müslümanların kendilerini düzeltmeleri, akçe mal mülk kadın gibi dünya nimetlerine olan düşkünlüklerinden kurtulmaları gerekir. Aksi takdirde, gâvurların boyunduruğu altında olmaktan kurtulamazlar.
  • 3 Yıl Önce

Latif Abi vesilesiyle pekçok Müslüman uyanmıştır

15 Temmuz günü FETÖ’yü gördükten sonra şeytan’ın Allah’a CC niye karşı geldiğini anladım.
  • 3 Yıl Önce

Halil Salihoğlu

Avrupada keyfedip youtube kanalında ötüyor kaçaklar. Gözümüze baka baka FG güzellemesi yapıyor. Millet hergeçen gün daha çok nefret ediyor bu mahluklardan. Amaçları tabanlarını uyutmaya devam etmek.
  • 3 Yıl Önce

Hüseyin Atila

Mert durur, namert kaçar. Nereye? Sahibinin kucağına. Penisilvanya’ya.
  • 3 Yıl Önce

Dualarımız vatan evladı Latif Erdoğan’a

ihlas feraset ve milletine sadakat timsali Latif Hoca’ya Allah CC sağlık ve uzun ömürler hayırlı hizmetlerinin devamını nasibetsin.
  • 3 Yıl Önce

Okur

Devlet ve hükümet olarak binlerce put üretip türetmişsin, onları da Müslümanlara dayatmışsın. Hemen herkes onlara boyun eğmeye mahkum. Ayrıca nefsani ve şeytani kanun ve yasalarla Müslümanlara ilahlıkta ısrar edip kanlarını emiyor putlarına taptırıyorsun. Allah'ın ipine sarılmayı önce yöneticilere /hükumete vaaz ve nasihat eyle! Onlar ki heva ve nefislerine taptılar, okun yaydan çıktığı gibi dinden çıktılar, lakin milleti peşlerinden sürükleyip saltanatlarını sürdürmek için İslam'ı araç olarak kullanmaktan vazgeçmediler. Hepsi de küfürden besleniyor, haram ve küfür tatlı, gerçek İslam, acı ve zehir geliyor kahrolasıcalara. İhanet, haksızlık, liyakatsizlik, adaletsizlik kul hakkı, münafıklık, fasıklık, zulüm, gasp, riyakarlık, israf, hileyi şerriyye, talan ve yalan yüzünden devletin ve hükumetin üzerinde dağlar kadar büyük bir lanet vardır ki ona hemen herkes katkıda bulunmuştur. Bu laneti peygamber dahi, onlar adına 70 bin defa tevbe etse de def edemez. Allah riyakara 224 bin peygambere vermediği dünya nimet, fırsat, güç, imkan ve iktidarı bahşetsin de hala o yakınsın, sızlansın; sefalet ve zillete düşürdüğü miskinlerden de medet umsun. Ülkendeki putperestleri, putları, tağutu, münafıkları, küfrü, küffarı, deccal ve avanelerini görecek göz, duyacak kulak, anlayacak akıl, hissedecek kalp var mı sende?
  • 3 Yıl Önce

Okur

Kaç kişi var Allah'ın ipine sarılmak isteyen ülkende başka ülkeler hariç ? Tamamına yakınını iblisin ipine yapıştığını görürsün. Şayet Allah'ın ipine yapışmak isteyenler varsa onlar da cascavlak ortada kalırlar. İslam kitapta hapis, nasihatlar da boş gözüküyor. Ayrıca vatandaştan beklenecek bir şey yok. Devlet/hükümet ne güne duruyor? Devletin de siyonizme karşı plan ve politikası yokmuş hatta onlara lojistik destek vermeye çok gayretliymiş. Hükümet Müslümanlıkla kimseyi kandırıp oy devşirmeye kalkışmasın. İcraatları ortada!
  • 3 Yıl Önce

Yusuf Duman

Latif ağabey şu Süleymancilarla ilgili bir yazı yazsan. Neden hep CHP'ye oy verirler. Allah'a reva mıdır. Fetoya da benziyorlar
  • 3 Yıl Önce

Kapalı devre çalışırlar

İmam Hatip karşıtlığı ana fikirleridir. Menfaat gereği her parti ile paslaşırlar.

Hamza

Süleymancilar dediğiniz rahmetlik Süleyman Demirel'i sevenler mi oluyor?

okur

yusuf bey suleymancilar sana ne yapti?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23