• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Pislikler, hayvanlar, öküzler, zırdeliler...”

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ersan

 daha gecenlerde ..in teki basi kapalı kadina metrobusde neler soyledi bir tanesi bana esim yanimda iken denk gelmiyor ….
  • 3 Yıl Önce

Antikemalist Akpartili

Peki siz ne yaptınız o vakit? saldırıya uğrayan başörtülü birini müdafaa etmeniz için eşiniz veya yakınınız olması şart değil! bu gün ona ayrın eşinize! Hukuken de MEŞRU SAVUNMAYA girer böyle alçak saldırganlara müdahale etmek.

Antikemalist Akpartili

“Ben, manevî miras olarak hiçbir âyet, hiçbir dogma, hiçbir Donmuş ve Kalıplaşmış KURAL bırakmıyorum. Benim manevî mirasım İLİM ve AKILDIR." demiş Kemal Paşa. Her 10 yılda bir M.Kemal ilkelerinden sapıldığı gerekçesiyle darbe yapan darbecilerin bu sözden haberi yok galiba? 82 anayasasını başından sonuna M.Kemal ilke ve inkılapları ile dolduran, anayasa 42. maddeye ve MEB kanununa "Eğitimin gayesi M.Kemal ilke ve inkılaplarına BAĞLI nesiller yetiştirmektir" diyen darbeciler aslında bizzat M.Kemal'e darbe yapmış demektir bu söze bakılırsa. Şu halde derhal sivil bir anayasa hazırlayıp, AKIL ve BİLİM dışında M.Kemal'e dair ne varsa anayasadan çıkarılması, M.kemal'in vasiyetine de Türkiye'nin normalleşmesine de uygun gelecektir.
  • 3 Yıl Önce

ADİL

EVET HOCAM O GENCİ KUTLUYORUM ONDAN ALLAH RAZI OLSUN O BİR MÜCAHİD HEMDE HEMDE ASRI SAADETTE BAŞÖRTÜSÜ YÜZÜNDEN ŞEHİT EDİLEN SAHABİ GİBİ BÜYÜK BİR MÜCAHİD EVET O MARMARAYDA OLAN DİĞERLERİ KİM Dİ ACABA GAYRİ MÜSLİMLER MİYDİ YADA MÜŞRİKLERMİYDİDE O BİR TANE DONSUZ KOCAMIŞ MORUK BAŞÖRTÜLÜ BACIMIZA DİL UZATTIDA ONLARDA GIK YOK HAYIR BU ÜLKE KEMALİSTLERİN YADA ATATÜRKÇÜLERİN DEĞİL BİZ MÜSLÜMANLARI SAHİP ÇIKMAZSAK İŞTE BÖYLE SENİN MALINI SENDEN ZORLA GASP EDEREK ÇALARLAR
  • 3 Yıl Önce

Şeref

20-25 yıldır niye değiştirmedin eğitim sistemini..?
  • 3 Yıl Önce

rafet

Özellikle kapalı kızlarımız ve kadınlarımızdan bazıları gerçekten İslamiyete uymayan giyim tarzı içindeler. Çoğu artist gibi makyajlı. Soruyorum . Genelde kapalı insanın namaz kıldığı düşünülür. Bu makyajlı kardeşlerimiz ne ara makyajlarını temizleyip namaz kılıp tekrar makyaj yapabilirler. Çok zor bol makyaj yapanların bazıları da namaz kılmıyorlar.Bir de olaya bu açıdan bakalım.Daha açık ve kapalılık ve Müslümanlık için çok şey söylenebilir. Ama bunda ailelerin de payı vardır. Çocuklarını erkek veya kız hiç farketmez tamamen dışarıdaki hayatın içine kontrolsüz yolluyorlar ve yaptıkları yanlışlara da ses çıkarmıyorlar veya çıkaramıyorlar.Tam tersi açık olup namaz kılan insanlarımı da vardır. Bunlar da kapanmakta zorlanıyorlar.Çok ilginç yaşamlar var. Buradaki eksiklik imanın azalması ve aile ile okul ve dış dünya arasında kalan gençlerimizin internet kanalıyla da olumsuzluklara yönelmesi var.Ben yine de işin başlangıcının ailede olduğunu düşünüyorum. Analar babalar da yanlışlar için de ve çocuklarına çok da iyi örneklik gösteremiyorlar.Tabii ki devamında da dinden hiç bahsedilmeyen bir eğitim sistemi vardır.Sonumuz hayrolsun. Herkes kendi kapısının önünü temizlemeye çalışsın. Yoksa kefereler bizi kendilerine çeviyorlar.Zaten istedikleri de budur.Aman dikkat.
  • 3 Yıl Önce

selma

Efendim canımdan üstün anam,babam,canım yoluna feda olsun.Hz Muhammet "s.a.v"efendimiz buyuruyorlarki "ahir zamanda kadınlar başlarını deve hörgücü gibi bağlayacak onlar cennetin kokusunu dahi alamayacaklar" bayanlarımızın başları örtünme değil sanki devehörgücü.illâki okumak okumak
  • 3 Yıl Önce

M.M.K

"Başörtülü" hanımların sokakta, plajda, Restoranların Teraslarında adeta birbirleri ile yarışır vaziyette Sigara içmeleri artık son Moda. Benim Eşim Faslı, bu hususa şaşırıp diyorki: Fasta deği kapalı açık hanımlar bile asla sokakta sigara içmeler aksi taktirde "sokak kadını" gibi görünüyor olmaktan sakınırlar! Bizde bundan 30-40 sene önce böyleydim, şimdi ne olduk? Çok yazık...
  • 3 Yıl Önce

Ablam ne demis

Yanlis bir sey mi demis
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23