• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İktidarımıza Acil Maddi Eylem Planı!

27 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Metin

Muhterem abi dediklerin doğru fakat tavsiye ettiğin millet yanlış yanlış anlamadık Türk insanına uygulansın diyorsun işte tam da yanlışlık burada vergi alınmasın dersen küçük büyük esnaf zırnı vergi ödemez kadınlar evde maaş alsın diyorsun hem evde maaş alır gider kaçak çalışır bankalar faiziisiz kredi versin diyorsun o zaman krediyi ihtiyaç sahibi alamaz b.naşlar götürür yani ALAHSIZLAR götürür şimdiki gibi zaten köye göç primi verildi adam aldı 6 ay sonra İstanbul'a döndü yani bu millete ne yapsan olmaz çünki eksen bozuk kalp bozuk iman bozuk bırakın yıkıldı yansın
  • 3 Yıl Önce

laik değilim

Chpkk, lut kavminden olduğunu söyleyen lgbt destekçisi. hatta Pinokyo ekrem mübarek cuma günü lgbt kursları düzenledi.
  • 3 Yıl Önce

Vahdet M.Güneş

SELAMUN ALEYKUM;AKİT AİLESİ MERAL AKŞENER VE TAYFASI DEVLETİMİZİ –HÜKÜMETİMİZİ ESNAF GEZİSİYLE TEDHİŞ –YIPRATMAYA ÇALIŞIYOR MALUMDUR Kİ… ŞUAN ANTALYA-FİNİKE-DEMRE-KUMLUCA-ELMALI(KEMER-DSP)MANAVGAT-chp-ip-hdp BİRLEŞMESİYLE 2019 BELEDİYE SEÇİMLERİNİ KAZANDILAR DOLMUŞLARA -2020-2021 YILINDA İKİ KEZ ZAM-SUYA ZAM-İLÇELER ARASINA ZAM OTOMATİK GELDİ-MERAL AKŞENER –TAYFASI BUNA NE DİYECEK????? 8-İL-İL GEZİP –GEZİ PROĞRAMI YAPAR GİBİ>>> KENDİ FİKRİNDEKİLERE DEVLETİMİZİ SORUYOR) –KUMLUCA –FİNİKE –DEMRE SERANIN ÜSSÜ AMA GEL GÖRÜNKÜ MEYVA –SEBZE FİYATLARI İSTANBUL-ANKARA-İZMİR-ESKİŞEHİRLE RAKİP-YARIŞIYOR EV FİYATLARI AYNI ŞEKİLDE -1500/2000/3000 OLAN BİLE VAR …NE OLUR SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ >>>TOKKİ GİBİ BİZ MEMURLARA KİRALIK EV YAPILMALI EV SAHİPLERİ FAHİŞ FİYATLA EV KİRALARIYLA SERALARINA GÜBRE ALIYOR….AMA YETİŞTİRDİĞİ SEBZEYİ FAHİŞ FİYATA SATIYOR (KOMİSYONCU ARACILIĞIYLA-KOMİSYONCULAR KÖŞE OLUYOR) ***3 ODALI(3 ODA BİZLERE YETER ŞİMDİKİ DEVİRDE 3-2 ÇOCUKLU TÜM MEMUR AİLELER )-5 KAT 100 METRE UZUNLUK 50 METRE >>L<|| TARZI TOKKİ TİPİ EVLER YAPILMALI (BU DEVLETİMİZE GERİ DÖNÜŞÜM OLACAKTIR) ALT ZEMİN BODRUM KAT –KÖMÜR-GÖREVİ GÖRMELİ BU EV SAHİPLERİNDEN 18 YILDIR BIKTIK VE ÇOK SAYIDA MEMUR KARDEŞLER-MEMLEKETLERİNDEN İKİ-ÜÇ-DÖRT-BEŞ –İL ÖTEDE İLİMİZDE GÖREV YAPIYOR DEVLETİMİZ İÇİN RESMİ DAİRELERDE ÇALIŞIYORUZ İŞ YAPARKEN TERENNÜM EDİYORUZ EV SAHİBİ BU YIL NE KADAR KİRAYI ARTTIRACAK VİCDANI EL VERECEK Mİ ? UYGUN FİYATA—ARİTMETİK HESAP YAPIYORUZ—KIYMETLİ POLİS KARDEŞLERİMİZİN İLÇELERDE-İL MERKEZLERİNDE LOJMANLARI YETERLİ OLMASADA VAR…ASKERİYEMİZİNDE DAHİL LOJMANLARI VAR……HÜKÜMET KONAĞIMIZDA-OKULLARIMIZDA ÖĞRETMEN VE MEMURLARA!!!! NE OLUR !!!KİRALIK EV (LOJMAN YAPILMALI)YAPILMALI ,BAZI TAMAHKAR EV SAHİPLERİ VAR…EVDE YIPRANMIŞ DURUMA VE BUNA BENZER SORUNA DESPOTCA ÖDEME YAPTIRABİLİYOR..DEVLETİMİZİN GURBETTE ÇALIŞAN BİZ MEMURLARI BU SIKINTIDAN TEK KURTARACAK BÜYÜK FİZİKİ GÜÇ OLDUĞUNU HER ZAMAN YAD ETMEKTE –DÖRT GÖZLE BEKLEMEKTEYİZ-…..20 (2002’DEN BERİ)YILDIR SEÇMEN OLARAK DEVLETİMİZİ TAKDİR ETMEKTEYİZ ALLAH ZEVAL-ZAAFİYET VERMESİN –ÖNCEKİ DEVLETLERİN –HÜKÜMETLERİN YAPTIKLARINI GÖRDÜK…….SAYGILARIMLA (NOT BÜYÜK YAZIM SAYGISIZLIK VE YÜKSEK SES OLARAK BİLİNMESİN ..SAYGILARIMLA
  • 3 Yıl Önce

Ertuğrul yılmaz

Milli Görüşün Değerleri Kıymetleri Nihayet artık yanlışları anlatmaya çözüm önerisi sunmaya başladı. Ak Parti geçmiş de neyi eleştirmişse aynısını şimdi kendisi yapıyor. Müslümanın Müslümana bunları reva görmesi ve bahaneler sığınarak millete cay ve simit i reva görüp onlar ye kürküm ye Milletvekili ,il başkanı ilçe başkanı ve tam kadro devam. Eleştirenlerde ya terörist ya fetöcü yada vatan haini.
  • 3 Yıl Önce

Saban

Herşeyden once calisan insanin calistigi halde alim gucu olmamasi krizin gerçek sebebi çalışan kazanacak harcayacak bu olmadigi surece istedigin esnafi isvereni destekle destek bittiginde birdaha destek isteyecek teshis yanlis olunca tedavi yanlis oluyor buseferde hasta iyilesmiyor ne yazikki sistem hep esnaf ciftci isveren uzerinde calisiyor tuketen tuketemiyor asil sorun burda sorun tespit edilmeden hukumetin tum kaynaklari tüketiliyor is isten gecmek uzere hukumet toplu sözleşme zamanlarinda derhal isveren tarafini degilde calisan tarafina donmeli halk para kazanma hirsindaki patronlarin elinde can cekismekte ucuz iscilik sanayiyi dondurmeye yeter ama icpiyasayi kilitler
  • 3 Yıl Önce

Eyüp Sultan

80 bin liralık arabadan 200 bin lira vergi alan hükümete tavsiyeler.
  • 3 Yıl Önce

Nur Ahmet

Evet ,devlet zina ve faiz durumuna da bir el atsa iyi olur.Allah(CC) da böylece iktidara yardım eder başarıya muvaffak eder.
  • 3 Yıl Önce

Mertürk

Artık tren kaçtı. Üretim ekonomisi ne geçilmesi imkânsız.  
  • 3 Yıl Önce

Duyarlı Vatandaş

Demekki akit gazetesinin yazarlarında hayat pahalılığından yakınıyorsa ve iktidarı uyarıyorsa durum hakikaten vahim.
  • 3 Yıl Önce

Ayla akan

Inşaallah olur bu dedikleriniz
  • 3 Yıl Önce

Ahmed 61

Süpersin Hocam
  • 3 Yıl Önce

Gurbetci

Hocam sizin acilen cumhurbaskani bas danismani olmalisiniz sizin deyerli sozleriniz derhal uygulanmali aksi durumda onumuzdeki secim isi cok zor raisin ben busene izinde oyle bir izlenim aldim rabbim yardimcisi olsun dunya liderinin saygilarimla
  • 3 Yıl Önce

Korkut

ALLAH RAZI OLSUN SEVKI HOCAM.BIZIM DUSUNCELERIMIZDE AYNI IKTIDARIN DUSUNMESINI TEMENNI EDERIZ .MILLET ALT TARAFTAN RAHATSIZLIKLAR DUYUYORUZ.
  • 3 Yıl Önce

emre

artik hersey icin cok gec ak parti kendini bitirdi . 
  • 3 Yıl Önce

Salihce

Bu faizlerin sebebi CE Ha Pe hocam.. ..
  • 3 Yıl Önce

Şahika

Ülkemiz lâik sistemle yönetilmektedir, o yüzden, din devlete karışamaz, Hatta Tayyip Erdoğan'ın Mısır a laik düzeni önermişliği vardır. Bir de sayın Erbakan ın ak partiyi siyonizm kurdurmuştur demişliği vardır. Yani kimse kolay kolay küresel tefeci şeytanların çekim alanından çıkmaları mümkün değildir
  • 3 Yıl Önce

Serkan

Şevki hocam bu yazdıklarınızı devlet olanaklarıyla ultra lüks hayat yaşayan 10 milyonluk arabalara binenlermi yapacak, güldürdünüz ALLAH da sizi güldürsün. Çabalarınızı anlıyorum ama her şeyin bir sonu var, tabiki hükümetlerinde saygılar.
  • 3 Yıl Önce

Mertürk

Faiz mikrobu tüketimle değil Milli yani yerli Üretim yoluyla yok edilir! Enflasyon ve Devalüasyon Canavarını yok etmenin yolu Faizi yok etmektir! Ve her türlü İsraftan kaçarak yerli Üretimi artırmaktır! DİYORSUNUZ 100% haklısınız. Gelde bunu bizimkilere anlat. Bizimkiler üretim denince ,asfalt beton, inşaat anlıyor. İnşaat bir üretim değildir. Ama inşaatta kullanılan çeliği, boyayı, çimento yu,izolasyon vb üretmek üretim dır. İnşaat çeliğini üretmek için ilk önce çelik hurda olarak ithal ediliyor ,çeliği eritmek için kullanılan elektiriğin yarıdan fazlası ithal doğalgaz ve ithal kömürden elde ediliyor. İnşaatta kullanılan PVC,boya, izolasyon vb bir çok yerli üretim malzemelerin aramalı ve hammadde si ithal dır. Dolayısıyla inşaat üzerinden büyüme ile daha çok aramalı ve hammadde ithal edilip ülke olarak yüksek cari açık veriyor ve bu da döviz fiyatını fırlatarak her alanda hayat pahalılığına neden oluyor. İlk önce aramalı ve hammadde bakımından aşırı dışa bağımlı olduğumuz malların ülke içinde üretilmesi için her türlü sınırsız destek verip bunların özel sektör eliyle yapılmasını sağlamayarak cari açığın önüne geçerlim ,sonra inşaat yapalım. Ama bizim müteahhit lerin acelesi var bir an önce inşaat rantı üzerinden zengin olmak istiyorlar. İktidarda bunu dünen kimsede yok.
  • 3 Yıl Önce

BU ÖLÜMLER NORMAL Mİ?

FETÖ YÜ YERDEN YERE VURANLAR; 1. ABDULMETİN BALKANLIOĞLU HOCA EFENDİ 2. ÖMER DÖNGELOĞLU HOCA EFENDİ (hastanedeTedavi?? artık 8 hap uygulaması yok! Fetö nün hedefi ÖMER hoca, hastanede yeterince korundumu?) 3. 15 TEMMUZ GECESİ ANKARA DA İLK SELA YI VEREN İSMAİL COŞAR HOCA Trafik kazası??? (Denizli de Feto nun belini kıran Rahmetli Denizli savcısı, şüpheli trafik kazası)
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Devlet acil eylem planı almalı cumhurbaşkanın dan belediyelere makam araclarını satıp yerli arabaları makam aracı yapsınlar. Bu bir tasarruf başlangıcı olmalı devlet israfın önüne geceli.
  • 3 Yıl Önce

Atçeken

Ağzına sağlık.
  • 3 Yıl Önce

Elazığlı

Çok güzel tavsiyeler bunlar okunmalı not alınmalı ve uygulanmalıdır,yoksa tabanda ciddi çatlaklar vardır, şer şebeke öyle planlı calisiyorki müthiş,sağolun Hocam.
  • 3 Yıl Önce

Ünsal

El hak çok doğru söylersiniz. Ama ondan öncesi faziletli erdemli, manevi bir egitime ihtiyaç var.
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Şevki bey makalenize yürekten katılıyorum . Şu maalesef faiz belasından kurtulamıyoruz . Hep aynı oyun dövizi sopa gibi kullanıp faizi arttırmak istiyorlar . Başarılı da oluyorlar . Bu önlenmeli . Sistem değişmeli , üretim artmalı . Teşvik sistemi değişmeli . Teşviği alan çiftçi ne üretim yapıyor ne de iş . Bakın bu mutlaka değişmeli üretime verilmeli . İsraf dediğiniz gibi önlenmeli . Mutfaktaki yangın söndürülmeli . Beş litre sıvı yağ yüz liraya dayandı . Eti tavuğu yumurtayı saymıyorum bile .
  • 3 Yıl Önce

Ertan

Iktidar ve hocaların yaptıkları fakir, işsiz, evsiz, zelil ve perişan insanlara sadece nasihat ve vaaz yaptaktır. Bu geçmişten günümüze dek aynı değil mi? Zelil halka vaaz ve telkin vermeye alıştılar. Vaaz ve nasihatları bize dehil, kendilerine versinler.
  • 3 Yıl Önce

Selman Coşan

Allah razı olsun. Arife işaret kafidir. Bâki Selâm Fî Emânillâh
  • 3 Yıl Önce

Osman ahi

Hz. Muhammed as. "Fakirlik az kalsın küfür oluyordu " demiş. Şevki hocamızın yazısı manidar, doğru, çarpıcı, gerçekçi... Bu yazı bana RP hümümetini hatırlattı. Lakin küresel, faizci düzenin peşinden giden mevcut hükmet 20 yılda yok edemediği fakirliği bence yok edemez. Lanet olasıca faiz...
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23