• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zalimin sonu

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Galip

Zalimlere bu dünyada kolay kolay bir şey olmaz. Firavun'a dahi sonsuz fırsat verilmiş ta ki denize gark oluncaya kadar.
  • 4 Yıl Önce

Veli

Ha 28 subat, ha ishanbul dozlesmesi 
  • 4 Yıl Önce

Molla kasım

ozalim dünyada cezasını çekecek ahirette ise daha fazlasını çeker zalimler için yaşasın cehennem
  • 4 Yıl Önce

Sedat

İşte o 28 Şubat darbecilerinin bugünlerde hapse gideceği gündemde iken, bir anda her tarafta orman yangınları oldu, bu konunun unutturulmaya çalışıldığını düşünüyorum.
  • 4 Yıl Önce

Hemşerin bir vatandaş

Sayın hocam saygı değer hemşerim..! Her zaman olduğu gibi yine çok güzel bir yazı yazmışsınız,Yüreğinize sağlık,kaleminize kuvvet... Ama bu Millet niçin böyle oldu, Millet olarak/ülke olarak neden narsistleştik,bu hale gelmemiz de hangimizin büyük yanlışları var? Buna da bir deyinirseniz inşallah biz okuyucularınız da kötü bir şeylere katkı vermeyiz inşallah. Allah' a emanet olun
  • 4 Yıl Önce

Yildiz teskilati

28 subati yapan generaller acilen hapse atilmali sivil toplum orgutleri besli gurup acilen yargilanmali allah nurunu tamamliyacaktir
  • 4 Yıl Önce

Yaşar

Maalesef ülkede o kadar çok narsist varki hele trafik de daha bariz bir şekilde görüyoruz
  • 4 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Gözde bir kuruluşumuzun yönetiminde bulunup (üç dört yerden maaş alan utanmazı) siz biliyorsunuz. "Kem küm" etmeden bu kişiyi yazın ki okuyucu kimin kim olduğunu öğrensin.Yanlışı yazmayarak sizde zalime göz yummuş oluyorsunuz. Niyetinizin iyi olması, doğru olduğunuzu göstermez.
  • 4 Yıl Önce

Unal

Her zalim dunyaya elveda derken rezil olarak gidecektir hitler mussolini Franko cavusesku saddam ve daha sayisizca zalim hadi bu dünyada zulüm ettiler darbecilik yaptılar öbür tarafta ne pislik yiyecekler herhalde yiyecekleri belli
  • 4 Yıl Önce

Lütfen yayınlayın!

Şimdilerde süresiz nafakanın kalkmasını engelleyenler; 28 şubatçı o narsistlermi,yoksa ibadeti sadece baş örtmede gören batılılaşmış ve ikdidara yerleşmiş feminist güruhmu?
  • 4 Yıl Önce

kehanet

maalesef o karanlık günler yaşandı. o kara bulutlar semamızı kaplamıştı. ama sanki o günler yaşanmamış gibi o zülme maruz kalanların o zalimlerle dirsek temasına geçmesi ne hazin ve acı değil mi?? yine o günlerdeydi İzmir de Bornova ilçe milli eğitimin kapısında diz çökmüş ağlayan yaşlı bir nİnE gördüm. yaklaşıp neden ağladığını sorduğumda elindeki hasta sevk kâğıdını gösterip "imzalamıyorlar evlat" dedi. nedenini sorduğumda "başım açacakmışım" dedi. 90 yaşındaki hasta nineyi de böyle ağlattılar. bir yakınım ölüm döşeğindeki babasını hastahneye ziyarete örtü nedeniyle almadılar babasıyla vedalaşmadan öldü. daha neler neler.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23