• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Balkanlar neyimiz olur?

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Eyyy Sabri Demiri bitirdin Balkanda bizi...

Balkanda her işin içinde Sabri Demiri var. Reisi istediği gibi oynatmaya çalışır. 
  • 4 Yıl Önce

Çok haklısınız

Ülkemiz büyük ve güçlü hiç tartışmasız. Reis dünyaya kafa tutuyor. Buraya kadar hiçbir sorun yok. Sorun kaynakların doğru eller tarafından doğru şekilde yönetilmemesinde. Reisin etrafı kişisel ihtirasla yanan menfaatçiler tarafından çevrelenmiş.
  • 4 Yıl Önce

Murat

Kılıç kuşanıp Balkanları tekrar fethetmeye mi çıkmalıyız? Devir değişti. Uyan ve çağımıza gel! Hülyalar eskidendi.
  • 4 Yıl Önce

Özcan çolak

Allah razı olsun hocam. Balkanlar bizim kardeşimiz olur, öz kardeşimiz. Dünya durdukça da bu böyle olacak.  
  • 4 Yıl Önce

Çift fon

 demir demiri söker  
  • 4 Yıl Önce

Tetovali

Ayhan bey sana soram kimdir Sabri Demiri her tas arkasında o adam cikar. Kardes devlet isinde calisay ne istey bu adam yapay.
  • 4 Yıl Önce

AKINCI.

Saygili Ayanbey, Osman-Turk dis politikasi buyuk bir garip yanlislik yada lanet seytanin ellerile yonlendirme var, temel tezi bozuk "musliman ve gayrimuslim milletler ayne mesafe tutmak, hosgoru olmak vs sacmaliklar" bunlar ayni zaman FETO teror orgutun tezleri, eger sen bir gayrimuslimin hosgoru bakarsan, bir muslimanin nahosgoru oluyor, eger sen gavurun gonulun bin turlu marifetlerle kazanmak calisirsan, kesinlikle muslimanin din kardesin haksizlik yaparsin, kalbin kirilmistin, boyle ne gavurun kazanirsin ve kardes muslimanin kaybedersin, boyle olmus 500 sene. Bu gun durumun bu halde gelmis tek nedeni budur. Eger gavurun cucugu iyi okutursan vakkti geldi devlet onun elinde gecer, eger muslimanin cucugu cahil birakarsin o kole kalir, gavur her zaman gavurlugun yapar, ders, ders alin hey geri zekalar! Eger lanetin aklin kulanirsin ve ISLAM referans almak istersin, yine yanlissin, zekat, sadaka, merahmet en yakinlardan, akrabarlardan baslar. Bir gavurun er gercekten kazanirsan buyuk bir sevaptir ama senin sebepinden bir muslimanin kaybedersen bilmem ne kadar buyuk gunahdir, hey aptalar! Osmanli-Turkiye devleti dunyada muslimlarin lideri, gavurlarin babadevlet olmak hic gerek yok cunku onlar icin a.b.d., a.b, avrupa, itrael, rusia, vatikan her zaman varmistir, tahriten ders cikin be zavalar!
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23