• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ayasofya nasıl müze yapıldı?

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Güneydoğu

Chp DEVLETE, MİLLETE YÜK. k. mal SSK genel müdürü iken hastahanelerin durumunu savaş AY in programında izleyin. karyolalar serum askıları paslı tuvaletler kapısız perişandi pislikten geçilmiyordu galoslar paraylaydi üstelik kullanılmış galoslar paraylaydi üstelik yerler PİSLİK içerisindeydi,gece sıraya giriliyormus o gün sıra gelirse, doktor varmı yokmu bilinmiyor. Doktorlarda istediği saatte gelip hastaları genelde azarlayip ,assagiliyormus. eczane hastane içerisinde imiş oda kuyruk ilaçları varsa iyi yoksa almadan dönüyorlarmis.
  • 4 Yıl Önce

Yasemin

chp Sultanahmet camii nide müze için tartışmaya açtı. chp ...... sızdır. Din düşmanidir.hdp 13 14 yaşlarındaki kız çocuklarını dağa kaçırdı. ........ sızlar daha nasıl destekliyebiliyorlar. Bu kedi yavrusu bile olsa dayanılmaz.
  • 4 Yıl Önce

Mardinli

Sayın Yavuz hocam dilinize yüreğinize sağlık.Ayasofya camisi müzeye çevirenler chpkkp zihniyetidir.Simdiki hükümet yetkililerine ne oluyor bu sevabı kazanmiyorlar bu firsat elirinde iken kimi bekliyorlar . Zaten her şey bellidir her şey kapalisi sahte evraklarla kapattılar hükümet yetkililerine düşen en kısa zamanda açılması gerekir
  • 4 Yıl Önce

Tata Tonga

edebiyatları bırak sadede gel. 
  • 4 Yıl Önce

S.C.

Sonucta ne oldu?Muze(!) Yaziklar olsun.
  • 4 Yıl Önce

turgut ertav

Hüküm verme yetkisi kime aittir? Sosyal medya ve yazılı-görsel medya üzerinde son günlerde Ayasofya Kilisesinin camiye çevrilmesi konusunda çeşitli hükümler ileri sürenler oldu.Kılıç hakkı denildi,egemenelik meselesi denildi.Allha ın hükmünün dışında hükümler ileri sürüldü.O konudaki silami hükümleri duyurmaya çalıştırm.
  • 4 Yıl Önce

Sayın yazar bu yazınızı okuyan,Ayasofya camisini uzaylılar gelip müüzeye çevirdiler zanedecek.Bırakın bu sağa sola gülücükler yayan yazıları.Yazar Murat Bardakçının bu konuda bugün yazdığı yazıyı okuyun,birde prof.dr.Semavi Eyice hoca ile habertürkte döet sene önce yapılan röpotajı okuyun derim.He ya 1934 te ecinnileer veya uzaylılar h hükümete ve CB Atattürke rağmen camiyi müze yaptılar.Vah vah vah.
  • 4 Yıl Önce

Taya kadın

CHP gelecek dertler bitecek..
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Yunanlılar da cami olmasın diyor Chp liler de, ne tesadüf değil mi?
  • 4 Yıl Önce

Kanarya

Osmanlıyı sürgüne yollayan ittihat terakçiler zıt olan herşeyi yaparlar batıya yaranmak için Osmanlı düşmalığı
  • 4 Yıl Önce

engineer

Müslüman Milletimize ab uyum yasaları ile yönetenlerin,istanbul sözleşmesi ve toplumsal cinsiyet eşitliği yasalarıyla yönetenlerin,ab bakanlığı olanların,ab'ye tam üyelik hedefimizdir diye ab'ye mektup gönderenlerin ,Ayasofyayı Cami yapmak istediklerine inanan saftiriktir,aklıma gelen kelimeler "riya,kibir,münafıklık" yorumu yayınlamasanızda olur, siz okuyun sn yazarımız okusun yeter, iki kişi iki kişidir
  • 4 Yıl Önce

Tata Tonga

Falan filan falan filan... nasıl yapılmış? Bakanlar kurulu kararı ile mi! Bir bakanlar kurulu kararı nasıl kaldırılabilir? Başka bir bakanlar kurulu kararı ile veya bakanlar kurulundan daha yüksek bir makamın kararı ile! Bu iş yeni bir bakanlar kurulu kararına bakar! Ayrıca Ayasofya kılıç hakkıdır! Doğu Roma savaşmadan İstanbul'u verseydi Ayasofya'nın kılına bile dokunulmazdı. Şimdi ortalıkta Ermeni patriğinin lafı da dolaşıyor! Neymiş bize de yer ayırınmış. Orası Türk Milletinin ortak malıdır. Fatih orayı tek başına fethetmedi! Fatih orayı Türk milleti adına cami yaptı. Türk milleti ne derse o olur.
  • 4 Yıl Önce

LAGA LUGA

YAVUZ BEY, OKUR HAKLI. SADECE BALO VE HEYKEL DİKİLMEDİ. O DÖNEM FABRİKALARDA KURULDU!!!! BİRA VE EROİN FABRİKALARI.
  • 4 Yıl Önce

engineer

Ayasofyayı müze yapan zihniyet ile Allah'ın kanunları yerine ab uyum yasalarını dayatan zihniyet arasında ne fark var, hâlâ ab bakanlığı var ve mevcut yönetin ab'ye tam üyelik için kararlı olduklarına dair ab'ye mektuplar gönderiyor, Ayasofya'yı Cami yaparak mı ab'ye gireceksiniz? istanbul sözleşmesi ve toplumsal cinsiyet eşitliğini savunan ve hâlâ bu konuda üç maymunu oynayanlar mı Ayasofya'yı açacak, hani inanç yönünden insanlar Mümin,münafık ve kafir diye tasnif olurlar, bir de riyakarlık diye bir kavram var, son kelam; ALLAH'IN İNDİRDİĞİYLE HÜMETMEYENLERİN HÜKMÜ HAZRETİ kUR'AN DA ALLAH AZZE VE CELLE TARAFINDAN belirtilmiştir.
  • 4 Yıl Önce

mutmaine®

Ayasofyanın cami olmasını istemeyenlerin sesi , NAMAZ KILAN müslümanlardan daha çok çıkıyor ! Neden acaba ?
  • 4 Yıl Önce

Osman

Ayasofya’yı sadece kendi ibadetimize açmak Yeni Zelanda’dan Hawai’ye kadar Hristiyan topraklarındaki camilerin sorgulanması anlamına gelir, bu da bizim ekonomik ve siyasi olarak da kaldırabileceğimiz bir şey değildir. Siyasi olarak iktidara belki bir şey kazandırabilir ancak otoyoldan ve köprüden geçen araç sayısını doğru tahmin edemeyenler, Ayasofya’nın dünya için ne anlama geldiğini de pek bilemezler. Konu siyasi ama bu işlerin yaptırımı direkt ekonomik. Bizim namazımız bize, kıbleye döndükten sonra nerede isterseniz kılarsınız. Ayasofya’yı cami olarak açabilisiniz ama gelin biz paylaşımcı olalım. Fethi gerçekleştiren Atalarımızın bilgeliklerini öğrenelim. Fatih İstanbul’u sadece kılıç ile almadı. Üzmeyin atamızı. Ateşli silahı ilk bulan atamız, icat ile, cesaret ile ve Hz. Muhammed’in müjdesiyle, karadan gemi yürüterek aldı, Yeni bir çağ açan bu şehri, Fatih Sultan Mehmet’in kapattığı çağa mahkum etmeyin!! Atamız Fatih hiç kimsenin inancına karışmış mı? Mustafa Kemal Paşa hiç bir dinin özgürlüğünü kısıtlamış mı? Mekke’nin fethi ile ilgili Kuran-ı Kerim surelerinde “ticaretin” Allah tarafından nasıl kaleme aldığına bir kez daha dikkatli bakalım… Araştırmadan, öğrenmeden ve bilmeden siyasi rantlar peşinde savrulmayalım. Hz. Muhammed’in vizyonunu da iyi anlayalım. Yabancı devletlere dine davet etmek için yazdığı mektupları da okuyalım, ilk defa duymuş gibi davranmayalım. Demem o ki Fatih'i tam anlayamayanlar, Atatürk’ü zaten anlayamazlar. Atatürk'ü bilmeyenler ve soğuk bakanlar, Fatih'e ulaşamazlar…Ayasofya’ya mücevher gibi sahip çıkalım.Bu kiliseyi benim atalarım yaptı, burası kilise olsun diye yırtınanlardan, burası camiye çevrilsin diye ağızlarda yıllardır sakız yapılan siyasi söylemler hem toplumsal barışa zarar vermekte, hem ülkemizi yalnızlaştırmakta, hem de dinimizi siyasete alet etmektedir. Bu tür oyuna gelmeyin.
  • 4 Yıl Önce

etrafına üşüşenlere yaptırdı

ayasofyayı müze yapan adam; "ben sizi maşa olarak kullanacağım, ayasofyanın kapatanı olarak benim ismim bile geçmeyecek, sizler gibi bi aferine bi alay eşek kovalayan ahmaklar varken ben neden elimi yakayım ki?" dedi. hakketten de öyle oldu.
  • 4 Yıl Önce

YaseminNur Cemal

Teşekkür ederiz bilgilendiriniz, ALLAH razı olsun
  • 4 Yıl Önce

Okur

O sırada devlet devlet balo yapmakta ve heykel dökmekle.mesgul.didiyerek yapılan başka bir iş yokmuş gibi bir algı hiç yakışmıyor. O sıralarda yapılan fabrkalari ve kurilany kurum ve kuruluşları siz benden daha iyi bilirsiniz. Bu Atatürk ve Cumhuriyet karşıtlığını bırakın artık.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23