• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Biri kendisini, diğeri tüm Türkiye’yi batırıyor!

77 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ay Yıldız

Ya kardeşim, bunların özgürlükten, insan haklarında anladıkları bu. Özgürlük demek kendilerinin her haltı işleyebilir olmaları demek, kalan kusur de onlara hizmet etmek için var olması demek. Özgürlükten anladıkları bu. 
  • 4 Yıl Önce

Osman buyrucu

Sayın karahasanoğlu yüreğine sağlık allah size güç kuvvet versin inşallah ömrün çok olsun.
  • 4 Yıl Önce

meleknur

HERKES EVİNİ VE BÜTÇESİNİ NEKADAR GÜÇLÜ YÖNETİYOR MUTLAKA BİR ÇOK AÇIK VAR. NE KADAR GELİRİN GİDERİN OLSADA. ÇOCUKLARA ANNE BABA NE KADAR HAKİM? DİN VE ÖRFÜMÜZÜ NE KADAR UYGULUYORUZ? ELEŞTİRMEYE GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAKMIYORUZ. BUGÜN MÜSLÜMAN AİLENİN EVİNDE HANFGİ FLİMLER İZLENMEZ? BUGÜN MÜSLÜMAN AİLERIN REİSLERİ VE ÇOCUKLARI HANGİ VAKİTLERİ CAMİDE KILARLAR? BUGÜN MÜSLÜMAN AİLELERİN EVLERİNDE NE KADAR KUR ANI KERİM OKURUZ VE EMİRLERİNE UYARIZ
  • 4 Yıl Önce

meleknur

REİS MİLLETİNE BUTÜN HUZURLU İMKANLARI PRTAMLARI SUNMAK İÇİN ÇALIŞMASI BAİR TANA DURSUN BİRDE ÜLKEMİZDE GÖZÜ OLAN DÜŞMANLARLA MÜCADELE EDİYOR. RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN. YOLUN SAĞINDAN VE SOŞUNDANDAN YAPILAN YOLCULUKTAN KURTARDI. HASTAHANE VE İLAÇ KUYRUĞUNDAN KURTARDI. KÖMÜRÜ KOVAYI TAŞIMAKTAN KURTARDI. ÇOCUKLARIMIZIN ÇOĞU BULUNDUKLARI İLİN ÜNİVERSİTESİNDE OKUMAYA BAŞLADI.ASKERLİĞE BİR SINIR GELDİ ( ARTIK ACEMİ ASKER HER YERDE DEĞİL). GIDAYA YERLİ ÜRÜN GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI VAR. MİLLETİYLE RAMAZAN ORUCUNU TUTAN MİLLETİYLE İFTARINI EDEN BİR BAŞKAN YÖNETİYOR. MİLLETİNİN TAZİYESİNDE KUR ANI KERİM OKUYAN BİR LİDERİMİZ VAR. MİLLETİYLE NAMAZINI KILAN BİR BAŞKANIMUZ VAR. HERKESİN KENDİ İLİNDE KALARAK ÇALIŞMASI VE KALKINMASI İÇİN MÜCADELESİNİ SÜRDÜREN BİR BAŞKANIMIZ VAR. ELİN İMF SİNİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKMEYEN BİR BAŞKANIMIZ VAR! ELİN ÜLKESİNDE EZİLEN BÜZÜLEN KÜÇÜK SANDALYEDE OTURAN BİR BAŞKANIMIZ YOK. DÜNYANIN GIPTAYLA İZLEDİĞİ BİR BAŞKANA SAHİBİZ ŞÜKÜR BUGÜN REİSE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR!
  • 4 Yıl Önce

Cancan

Eğitim sistemindeki rezaletin en büyük sorumluları öğretmenlerdir. Hepsinin derdi atanalim yan gelip yatalım, çoğu öğretmenin amacı devlete kapak atmak.
  • 4 Yıl Önce

Fatih Çiçek

Tebrik ederim.Sizin gibi düşünen binlerce müsbet insan var bu ülkede.Her zaman hakkı söyleyenin yanında olacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.Onlar ne kadar çok olursa olsun.Azı çoğa galip edecek bir Rabbimiz var Elhamdulillah.
  • 4 Yıl Önce

Kâmil Bircan

Bak bu yazınzdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Allah razı olsun. Çok önemli bir konuyu dile getiriyorsunuz Ama bütün bu olanlar çok savunduğumuz 18 yıldır bu ülkeyi yönetenler döneminde oluyor. Zaten siz de yazmışsınız.. Bu olaylar bu olanlar hepimizi ve çocuklarımızı ilgilendiriyor. İnternet, sosyal medya, face book, instagram gibi paylaşım alanları, yandaş tv kanalları ve yayın organları bile porno, cinsel sapkınlıklar ve ahlaksızlık üretiyor. Bataklıkları canlı tutuyor. Sonra da homolar lezbiyenler niye çoğaldı diye şikayet ediyoruz. Samimî olalım. Sizlerden böyle güzel yazılar bekliyorum. Selâm ve dua ile.
  • 4 Yıl Önce

SANİYE

Ben başka bir konuya değineceğim. Neredeyse demans olmuş, ders anlatamayan, işi sosyal etkinliklerle götürmeye çalışan, kışla kuralları uygulayan, kendini güncellemeyen, velilerin ve öğrencilerin maskarası olmuş öğretmenler 65 yaşını beklemeden emekli edilmeli. İdareler ve veliler farkında, Bakanlık farkında değil! Nereye kadar! Acizliklerini fitne fesat ve çaçaronlukla kapatmaya çalışıyorlar bu tür öğretmenler.. O hale düşmeden emekli olmaları gerekirken inadına devam! Bakanlık bu konuda tasarrufta blunmalı, gereğini yapmalı. Genç, yepyeni bilgilerle donatılmış öğretmen adaylarına yol açılmalı.Bir veli olarak bahsettiğim öğretmenlerin zavallıklarına şahit oldum ve inanın çok üzüldüm. Üzüntüm o tür öğretmenlere değil, kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğinin bu kadar düşmesi. İnşallah Bakanlıktan ilgilenenler olur da bu konuya da bir el atarlar.
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Camilere müze gözüyle bakan Chp bugün de kalkmış "Sultan Ahmet Camii 'ni de müze yapalım" diyor, şaşırdık mı? Tabi ki hayır!...
  • 4 Yıl Önce

Okur yorumcuya

Kamalist laik batıl bataklık sistemde ancak bu nesil yetişir , birde kendine bak .
  • 4 Yıl Önce

Rıfat ' birader

Bunların il başkanı CANAN domuz yerse diğerlerinin ne tür mahlukları yediğini siz düşünün.
  • 4 Yıl Önce

Mesut

Kayyumcu sen önve kendine kayyım atattırma sonra ağzındaki burnundaki salyayı sil .
  • 4 Yıl Önce

okur

 hani dindar nesil yetiştirecektiniz iki.Bu olup bitenleri her şeyden haberi olan reisinize sorsanıza
  • 4 Yıl Önce

Kurt

Kidemli ögretmene 4000, yeni bekçiye 5000 tl verirsen çok sey bekleme.
  • 4 Yıl Önce

Salihce

Deyiver o zaman yüreğin varsa söyle kim bu eğitim sisteminin son 20 yıllık sorumlusu? Bak nesiller kayboluyor ama derdimiz otoyol kanal istanbul yeterki Ak partiye yada Reis e laf gelmesin değilmi?
  • 4 Yıl Önce

coronax

Herkesin bildiği bazı yerlerdeki çocuk istismarlarına ses çıkarmayanların buralarda çocuk gelişim uzmanı gibi ahkam kesmeleri de ayrı bir ironi olsa gerek.
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

"Özgürlük" adı altında yatak odası kıyafetiyle dışarda dolaşan kadın/kızlar bu rezalet sistemin ürünleridir!..
  • 4 Yıl Önce

CEDDİMİZ FATİHİN TORUNLARIYIZ

Elbette onun vasiyetini yerine getireceğiz o ki bizim için İstanbulu feth etti Asli görevimiz Ceddimizin vakfıyesine uymak onu şereflendirmektir Allah ondan razı olsun!!!
  • 4 Yıl Önce

Irfan

Hayret, bazıları gibi ben sosyoloğum dememis
  • 4 Yıl Önce

kemalizm değil kamalizm

Hala ölümünden 3 sene evvel kamal adını aldığını bilmiyon mu? 
  • 4 Yıl Önce

turgut ertav

AKP 19 yıldır iktidar.İlkokuldan itibaren üniversiteye kadar her basamakta öğrenciler dökülüyor.Özellikle imamhatipiler.Papağan gibi verileni ezberleyen öğrenci yetirşitirliyor.İyi ezberleyen başarılı,ezberlemeyen başarısız öğrenci oluyor.
  • 4 Yıl Önce

ATABEY

Eğer çocuklarınıza ve özellikle kızlarınıza sahip çıkmaz, onlara temel İslami bilgileri ve ahlakını vermezseniz çakalların yemi olurlar. Her tarafta tehlike. Allah Devletimizden razı olsun, polisimizi okul önlerine ve çevresine yerleştirdi. Ancak çakallar bazı dernek, kafeterya gibi yerlerde de tuzak kuruyorlar. Bazı öğrencileri de yasadışı faaliyetleri için elde edip kullanabiliyorlar. Özellikle ana baba ayrı boşanmış ya da biri ölmüş olanların çocuklarını seçiyorlar. Aile otoritesi zayıf ya da hiç olmadığından ötürü bu çocuklarımız geleceğin anarşisti ya da suçlusu oluyorlar. Fuhuş apayrı bir sorun. Maalesef karma okullarda terbiyeli, ahlaklı öğrencileri dahi etkileyebiliyorlar. Temel sağlamsa kendilerini kurtarıyorlar. Allah çocuklarımızı korusun, kötülük yapmak isteyenleri kahreylesin.Amin.
  • 4 Yıl Önce

Nonnoş-->> Yasemin Nur Cemal

Sen istemiyorsan seyretme ablacıgım, ama başkasının zevkine de karışma mesela ben o dediğin dizilerden çok hoşlanıyorum.. burası LAİK bir devlet unutma !!!
  • 4 Yıl Önce

HÜLYA

AK YANDAŞ DOĞRU SÖYLÜYOR. BEN DE ŞUNU İLAVE EDEYİM. İSLAM VE REİS DÜŞMANI ÖĞRETMENLER ÇOCUKLARIMIZIN BEYİNLERİNİ İĞFAL EDİYORLAR. ZATEN ANA SINIFINDAN BERİ PUTPEREST YETİŞTİRİYOR BAZILARI. CHP VE ADD İLE DİRSEK TEMASI HALİNDEKİ BU ÖĞRETMENLER, GEREK SINIFLARDA GEREK ÖĞRETMEN ODALARINDA SİYASET YAPIYORLAR. HİÇ UNUTMUYORUM, OKULA GİTTİĞİM GÜNLERDEN BİRİNDE ÖĞRETMENLER ODASINDAN AK PARTİ VE REİS ALEYHİNE KONUŞMALAR İŞİTTİM. MÜDÜRE İLETTİM. SABIR DEDİ, UYARIYORUZ DEDİ.
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

CHP zihniyeti her türlü rezaletin( fuhuş, alkolizm, kumar, eşcinsellik) ana kaynağıdır, buna son yıllarda ülkesine ihanet, pkksevicilik de eklenmiştir, bu zihniyet ne yazık ki eğitimi de ele geçirmiştir, eğitimin bir an evvel bu zihniyetten temizlenmesi zaruridir!..
  • 4 Yıl Önce

Ak yandaş

Milli egitim en başta milli degil.Çocukları yol yöntem ögretmekten bilgili donanımlı ve ezberden uzak düşünmede sorun var ..örnek vereyim benim orta 1 de sınıfta kalması gereken çocuk lise 2 kadar gelmesi facia bir durum sıbava tabi tutunca hiçbirşey bilmedigini orta 1 düzeyinde oldugunu anlayınca okuldan aldım zaten kendiside heves ve istek yoktu.Şimdi kendine uygun işinde başarılı ..Birde zayıf verdi diye ögretmene saldıran veliler oldugu sürece çocukların istek ve kapasitesi yokken zorla okutulan çocukların bu ülkeyede kendinede faydası olmaz.İşsiz gerçek hayattan bihaber anne ve babaya muhtaç koca koca gençler.Ve kendini çok önemli havalı gençler..Yazık oluyor.
  • 4 Yıl Önce

Üniversite sırları

İktidar çok güzel işler yaptı ve yapıyor. Ancak liyakat sistemine yatırım yapmadı. Torpil ve referans malesef kurumları ve üniversiteleri çok yıpratmış. 
  • 4 Yıl Önce

habil

Tüm devlet dairelerinde buna benzer şeyler vardır. Bırakın bunları TV kanallarında sürekli müstehcen görüntüler oluyor ilaç veya buna benzer şeyler satma adına reklam adı altında RTÜK bu kanalları kapatıyor ertesi gün tekrar açılıyor tamamen farklı bir durum bu frekanslarla alakalı.
  • 4 Yıl Önce

Kemalizimden taviz verilmesinde

kim ne halt yerse yesin, ne büyüksün agabi sen neysin birazda kaval dinlesin turko bendensin.
  • 4 Yıl Önce

Rıfata

Rıfat düz koşuda seni tek geçerim, koçum benim..
  • 4 Yıl Önce

meleknur

BUGÜN NESİLLER AİLEDE YETİŞİR. AİLE ORTAMI KANUN KURAL PARTİ İLE YÖNETİLMİYOR. DEKANLAR NASIL İSTEDİĞİ FLİMİ KENDİNCE RAHAT İZLİYORSA BUGÜN AİLELERDE ÖZGÜRCE İNANÇ VE KÜLTÜRLERİNDEN ASLA TAVİZ VERMEDEN DİMDİK DURABİLMELİDİR. BİR HANIMIN ÇARŞAFININ VE PARDÜSESİNİN RENKLERİ BELLİDİRSADECE KUMAŞ ŞEKLİ DEĞİŞİR. PARDUSELİ TANIDIĞINAN BİR KİŞİ ARADAN GEÇEN ZAMAN SONRA EV GİYSİSİYLE GEZER OLUNMUŞ DIŞARIDA NE DEĞİŞTİ? DIŞ KIYAFETİNİZE GEREK YOK DİYE AYETMİ GELDİ?
  • 4 Yıl Önce

meleknur

BUGÜN NESİLLER AİLEDE YETİŞİR. AİLE ORTAMI KANUN KURAL PARTİ İLE YÖNETİLMİYOR. DEKANLAR NASIL İSTEDİĞİ FLİMİ KENDİNCE RAHAT İZLİYORSA BUGÜN AİLELERDE ÖZGÜRCE İNANÇ VE KÜLTÜRLERİNDEN ASLA TAVİZ VERMEDEN DİMDİK DURABİLMELİDİR. BİR HANIMIN ÇARŞAFININ VE PARDÜSESİNİN RENKLERİ BELLİDİRSADECE KUMAŞ ŞEKLİ DEĞİŞİR. PARDUSELİ TANIDIĞINAN BİR KİŞİ ARADAN GEÇEN ZAMAN SONRA EV GİYSİSİYLE GEZER OLUNMUŞ DIŞARIDA NE DEĞİŞTİ? DIŞ KIYAFETİNİZE GEREK YOK DİYE AYETMİ GELDİ?
  • 4 Yıl Önce

Ak yandaş

En sorunlu ve sorunların degişmedigi alan..Eski okullar yıkılıp saglam güzel okullar yapıldı fakat önemli olan içerik.Başta idaelist yüksek seviyeli ögretmen azlıgı milli ve manevi egitim eksikligş sınıfta kalmanın kaldırılnası büyük hata her ile üniversite kagıt üstünde güzel ama kalitenin düşmesi.Çapı ve bilgisi yetersiz herkesin üniversite okuması sıradanlıga ve kalite kaybına neden oluyor.Yani en önemlisi herkesin okuması üniversiteye gitmesi degil elekten geçitip hakedenin
  • 4 Yıl Önce

meleknur

ÜNİVERSİTE ORA BURA FASO FİSO. BUGÜN BAKILDIĞINDA MÜSLÜMAN AİLE KIZLARI VE ERKEKLERI TAYT TARZI PANTOLONLA GEZE BİLİYORSA, AMCA DAYI YANINDA TNİKLERİ YUKARI ÇIKINCA UMURSAMIYORSA AMCA DEDE TEYZE SES EDEMİYORSA VE BİZİM GİYİM TARZIMIZ BU ŞEKİL OLMADIĞI HALDE BU UYGULANIYORSA HELE BU GİYİM TARZI ANADOLUDA VARSA BEN BAŞKASI İÇİN SES EDEMİYORUM.
  • 4 Yıl Önce

Kayyumcu

Mesut senide ritük başkanı yapacağım 
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Eğitimdeki bu rezaletin sorumlusu Kamalist eğitim sistemidir, sistem kayyumcu, sedat gibi yozlaşmış nesiller üretmektedir, Kamalist eğitime son verilmediği sürece bu rezalet devam edecektir, iktidarın yapması gereken en önemli iş eğitime bir an evvel el atmak olmalıdır!..
  • 4 Yıl Önce

YaseminNur Cemal

Korkmayın efendilerinizden chphdpipliler. efendilerinizi gördük koronada yerlerde sürünüyorlar. 
  • 4 Yıl Önce

Cancan

Elin gâvuru Şanlı Osmanlımizin eğitim sistemini aldı kendi milliyetçi neslini yetiştiriyor, bizede kendi işe yaramayan faydası olmayan eğitim sistemini dayattı, kimse müdahalede etmiyor. Burada ahkâm kesen ahlâk yoksunu Hırtlar bunun açık bir örneğidir.
  • 4 Yıl Önce

YaseminNur Cemal

Ülkemizde AYASOFYA CAMİSİ vardır, CAMİ olarak, kalacaktır ebedi, inş ALLAH. Dini değerlerime saygı duyun, Burası Müslüman ülke
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Sedat sen domuz yiye yiye mi bu hale geldin?
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Chpkk ve fetö kuçu kuçuları ağızlarından salyaları akıtmaya başlamışlar yine!...
  • 4 Yıl Önce

YaseminNur Cemal

İğrenç bir durum, tv izlemek çok zor,dizi izlenmez asla, TVLERDE Dinimize , örf adetlerimize göre yayınlar, yapılsın. Yıllar önce okumuştum, Macaristan da. Katolikler,.....dizilerini açık diye izlemiyorlarmis. Artık bunun bir çaresini çözümünü bulmalıyız. açık dini değerlerimize ters düşen yayınları seyretmek istiyenler, yüklü miktarda para ödesinler, o kanalı öyle seyretsinler. Dini değerlerime saygı istiyorum tvlerde, bunu, istemek, benim en Doğal vatandaşlık hakkımdir
  • 4 Yıl Önce

Mesut

Bu batıcı batıl laik chp zihniyeti sistem ve eğitim sistemi yürürlükte olduğu sürece ak parti 100 senede iktidardada olsa bu pislikten kurtulamayız . Atv deki esra erol ve benzeri programlardaki rezalet ve .....lerden başlanmalı eğer ozanla temizlik yapılacaksa . Bu tür mikropların en büyük savunucusu yine chp , özgürlük der bu tür ahlaksızlıkları chp savunur .
  • 4 Yıl Önce

Üniversite sırları

İşin doğrusu ciddi bir araştırma yapılsa bence çok pislik çıkar. Midemiz kaldırmayabilir. Torpil ve referans üniversiteleri bitirdi.
  • 4 Yıl Önce

vicdan ahlak

Rabbim yardımcımız ol yaşamamız hayırlı ise yaşamı ölüm hakkımızda hayırlı ise ölümü nasip et bu tür insana yönelik şeytanın şeytanlaşmış insanların saldırısından ümmeti muhammed i koru.
  • 4 Yıl Önce

Mesut

İhsan şenocak hocaya saldıranlar ........dır normal aile çocukkarı saldırmaz çok görmemek lazım .
  • 4 Yıl Önce

Kayyumcu

Beni kendinle karıştırma sarayoğlanı Rıfat benim senin gibi tasmam olmaz.gel sana makam vereyim.
  • 4 Yıl Önce

İlkgun salih

Üniversitelerin halini görmeden önce.butun millete hitap eden Fox ve köy TV için birşey söylersin diyecektim bütün millete hitap eden ve aile müessesesinin saldıran bu yayınları keşke elestirseniz, fakülte beli ve aklı başında kişilere hitap eder, onlar kendilerini korur, sen cahil halkı zehirliyene bak
  • 4 Yıl Önce

Sedat

Size ne para bizim keyif bizim ahlak bizim keyifle seyredeceğiz ve Çocuklarımızada seyrettirip modern insanlar yaratacağız nokta
  • 4 Yıl Önce

meşveret nur talebesi

çok namuslu insanları destekliyor görüntüsü verirsin de neden dilipakın dediği mevzuyu da yazmıyorsun?
  • 4 Yıl Önce

Hülüsü

Çorumda aslan gorulmüs sen nelerle ugrasiyon.
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Kayyumcu denen mahlukat; senin sahibin kim? Tasmanı kim tutuyor?
  • 4 Yıl Önce

teoman

Bu rektöre kim referans oldu?
  • 4 Yıl Önce

Mehmet ay

Demek ki 18 yildir iktidardasiniz ve üniversiteleri düzeltememisssiniz
  • 4 Yıl Önce

Irfan

Rifat bey cok guzel aciklamış 
  • 4 Yıl Önce

Gölgeli

Sn hocam siz görmüyor musunuz kadını şu an en çok rezil eden daha doğrusu kızlarımızı da diyelim bunları rezil eden özgürlük mavralaridir giydiği kıyafetler özgürlük değil komikliktir ayıptır lakin ama aptal kadın tipidir neredeyse maymun misali yarı çıplak ...bizim anlayamadigimiz din vicdan ayrı ahlak ayrıdır din mecbur değilse ahlak mecbur kilinmalidir sert yaptırımı olmalıdır ahlakta bireysel özgürlük olmamalıdır bu konuda iktidar çayıra bayira misali salmış durumu . Gurbetteki öğrenci evlerine kural olmalıdır darbeci evren zamanı bile kadınlar memurlar eteği diz boyu idi ...toplum bütün bu ahlaksızlığı görmez ama bir hoca hacı yanlış laf edince hurra gider adamın üstüne sn iktidarımız da oy uğruna sahip çıkmaz saygılar
  • 4 Yıl Önce

Kayyumcu

Bence bu üniversite yönetimleri görevden alınıp Rıfat gibi milli yerli bir cinsin göreve atanması şart.
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Bu ülkede el atılması gereken en önemli konu eğitimdir, çünkü Milli Eğitim ve üniversite eğitimi rezalet durumdadır, milli şuurdan bilimden uzak cahiller yetişmektedir!..
  • 4 Yıl Önce

Cacık

Her şey siyasi İslamdabozuldu.!
  • 4 Yıl Önce

Hakan...

Alanya Antalyadaki otellerde birbirini tanıyan bay bayan aynı tarihlerde farklı odalarda kalanları araştırın yeter çıkar hepsi ortaya çok zor değil yani
  • 4 Yıl Önce

Ömer

Ali İhsan Bey bunların hepsi iki yüzlü sahtekar .
  • 4 Yıl Önce

Vah Vasil vah

Sen Netflix'i boş ver. Hergün ATV de (damat bey'in kanalı) Esra Erol'u izle. Evden kaçan türbanlı bacılar mı, karısının üzerine kuma getirenler mi, 15 yaşındaki kızını kuzeniyle evlendirmek isteyenler mi, karısı kaçıp başkasından hamile kaldığı halde, ben yine de eşimi seviyorum bana geri dönsün diye ağlayan koca koca adamlar mı, yaz yaz bitmez.
  • 4 Yıl Önce

ı.genc

t.c ninuckur davasını çözemen üstat bu ülkede sınıf atlayan her kesim birilerine atlamıştır... s.a
  • 4 Yıl Önce

Okuyucu

Kadının özgürleştirilmesi adı altında kadına zerre kadar değer vermeyen, aksine onu köleleştiren bu zihniyetin yok olması lazım gerçekten. Netflix yayınları ise ayrı bir rezalet zaten. Allah yardımcımız olsun.
  • 4 Yıl Önce

Ferhat

REİSNİZ BİR KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEYLE İKİ SATIR YAZIYLA AYASOFYAYI İBADETTE CAMİ OLARAK AÇAR.DİNİ BU KADARDA SİYASETE MALZEME YAPMAK ŞEYTANA HİZMET ETMEKTİR
  • 4 Yıl Önce

Efdal Yılmaz

Çivisi çıkmış bir kere bu ülkenin ve insanların iyi, kötü, güzel, çirkin, doğru, yanlış hemen her şey bir birine girmiş durumda, çivisi çıktı bir kere artık düzen tutmaz bu ülke ve ülke insanı.
  • 4 Yıl Önce

hüda parlı

BİR YÖNETİCİNİN KÖTÜ VE YANLIŞ İCRAATLARINDA HAİN Mİ YOKSA AHMAKLIK VE YANLIŞ HESAPTAN MI YAPTIĞINI TESPİT ETMEK İÇİN İCRAATIN SONUCUNUN YIKIM VE ZARAR OLDUĞU ORTAYA ÇIKTIKTAN SONRA BİLE O İCRAATI SAVUNUP SAVUNMADIĞI ÇOK ÖNEMLİDİR.EĞER HALA ISRARLI BİR ŞEKİLDE SAVUNUYORSA O ZAMAN HAİNLİKTEN OLDUĞU ANLAŞILMIŞ OLUR..
  • 4 Yıl Önce

Batılezici

Burada bazılarının beyinleri o kadar dumura uğratılmış, ya da dünya gerçeklerinden o kadar kopuklar ki her şeyi hükümetin yapıvereceğini sanıyor. En güzel uygulama bile planlansa, en güzel kanun da yapılsa bunun bir ayağının toplum olduğunu bilmiyor, düşünemiyor. Peygamber Efendimiz (S.A.V.) en güzel bir sistemi tebliğ etti mi etti. Onun zamanında bile herkes ona uydu mu, elbette uymadı. Toplumda inananı, inanmayanı - Hak ile batılın mücadelesi kıyamete kadar olacak mı, olacak. Peygamberlerin görevi bile tebliğden ibaret, insanların yaptıklarına hükmedemezsin. Ceza bile bir yere kadardır ve olaydan tespitten sonra olur. Bir de sanki bu coğrafya da yaşamıyor gibi ülkeyi yozlaştıran zihniyetin CHP olduğundan bihaber gibi, bilmem kaç yıldır CHP mi iktidarda diye yorum yapıyor. Ulan daha dün iktidar olabilirsiniz ama muktedir olamazsınız, % 95 oy ile gelseniz de size iktidarı vermeyiz demiyorlar mıydı? Mesala öğrencilerin kızlı erkekli evlerde kalmasına dönük iktidar düzenleme yapmak istediğinde kimler yaygarayı kopardı? Bunu bile hatırlamayacak kadar küçük müsünüz? Bu güya durumdan şikâyet edenler bu zihniyete bir kilo patates, soğan uğruna İstanbul’u Ankara’yı satmadı mı? Örnek çok da neyse anlayana bu kadarı yeter.
  • 4 Yıl Önce

orhan inan

HAYATIN ANLAMINI YEMEDE,İÇMEDE,GİYMEDE VE ŞEHVETTE ARAYANLARIN,YANİ MATERYALİST ZİHNİYETTE OLANLARIN,MÜSLÜMANLARA CİNSİ SAPIK MUAMELESİ YAPMASI,ONLARIN EDEPSİZLİKLERİNİN BİR GÖSTERGESİ..İSLAMIN HAYATIN HER ALANINA MÜDAHALESİ SÖZ KONUSUDUR VE MÜSLÜMAN OLAN DA BELİRLENMİŞ İLAHİ KURALLARA UYMA AZMİNDE OLUR..AYRICA BUNLARI İNSANLIĞA DUYURMAK DA HER DAİM GÖREVİDİR..HEM KEN Dİ NEFSİNİ VE NESLİNİ HEM DE YAŞADIĞI ÜLKENİN İNSANINI AHLAKSIZLIK TEHLİKESİNDEN KORUMAK MECBURİYETİNDEDİR..İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR İMİŞ.DURMAK YOK YOLA DEVAM.
  • 4 Yıl Önce

Nihal ...

Ne dediğin vallahi anlaşılmıyor :)
  • 4 Yıl Önce

Yorumcu analizci ve mehmeti, dikkatli okuyun bunlar kimin adına zırvalıyor, chp adına

mehmet yazmış rektörü atayan Erdogan deyilmi milli egitim kime bagli alnı secdelide olsa sapıkmış, chp sapık adam atamaz diyor sapıga gerek yok, kendisi. Analizci akademisyeni kim atıyormuş herşey başkanlık sistemi ayasofyayı da ibadete açar tüm okullar medrese olur. ahlaksızlıgın%90 dinciler diye zırvalayıp, çok ayıp hakaret ediyor. rektörü dinci diye seçmiyor bu rektör bu ülkenin yetiştirdigi sapık.. eger dinci diye suçluyorsan, sen de olabilirdin insanların karekteri bilinmedigi için aynı şey kendi evladına yapılsa biraz Allah korkusu olsa aşagılanmak yerine bunlara tenezül etmez vatana insan teiştirir genel evine elaman deyil.
  • 4 Yıl Önce

Görkem

Siz kimi kime şikayet ediyorsunuz .. Biliyorsunuz CHP 70 yıldır iktidar yüzü göremedi... eee?..
  • 4 Yıl Önce

Saliha

... Neden. Çünkü İslam tebliğden önce temsil dinidir. Sen ahlaklı olacaksın ki yetistirdigin nesil de ahlaklı olsun.
  • 4 Yıl Önce

Nihal

ABD veya Avrupa yapımı filmleri izlediğimde syrin çoğu sex izlediğim film kategorileri korku gerilim bilim kurgu ne izlerseniz izleyin farketmez sürekli belden aşağı durum filmin her tarafına serpiştirilmiş Allah aşkına bunların işi gücü sürekli porno ve alkol mü dediğim çok olmuştur.O kadar çok sıkılmıştımki artık uzakdoğu ve hint filmlerine yöneldim onlar daha güzeldi ne seks nede alkol yoktu olsada çok az yok derecede yani Allah aşkına gerilim gizem bilim kurguda porno ve alkolün ne işi vardı üstelikte yoğun işleniyor işte böylece gençliği zehirliyorlar kendilerine benzetiyor asimile ediyorlar
  • 4 Yıl Önce

BİR VELİ

Sıkıntı daha ilkokulda başlıyor. Kız çocuklarının üçer beşer erkek sevgilisi var. Çocukluk belki ama ebeveynin ve öğretmenin mantalitesi bozuksa doğal görüyor çocuk. Ortaokulda da bu sefer bilinçli. Kızlar erkeği paylaşamıyor çıkışta kavga ediyor. Sınıflarda öpüşen ve hatta ilişkiye girenler yakalandı. Lise bu konuda doktora, ihtisasın üst seviyesi. Her hafta partner değiştiriyorlar. Öğretmenlere iş atanlar hatta münasebet kuranlar! Duyduğuma göre kızlar öğretmeni haftalık olarak paylaşmışlar bir okulda. Eeeee, artık üniversitede her şey serbest! Sözlerim tabi ki tüm öğrenci ve sorumsuz ebeveyn ve ana babalara değil. Ancak Ali Bey'in makalesi buzdağının görünen yüzü!
  • 4 Yıl Önce

Memet

kızlarıda gördük gözümüz gönlümüz açıldı diyen rektörü ...
  • 4 Yıl Önce

Mert

Allah razı olsun hocam.bu zihniyette olanlar lut kavminin savunucuları dir.din iman şeref ve vicdan dan mahrum hayvanlar gibi yaşamayı seviyor lar.savunduklari parti de 4 der milletvekili var.acik açık söylüyorlar Avrupa'da eşcinsel lik var bizde niye olmasin.profersor olmuş ama insan olmamış.hayvani yaşam ayi millete empoza etmek için çalışıyorlar.zalimler için din düşmanlari vatan hainleri ve kâfir uşakları için yaşasın cehennem.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23