• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hak Bilmez Şükür Yoksunları

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Emek

Darbe hikayelerine inanmaz artık bu millet iş aş gelecek derdinde millet bunlar düşmekte olan oyların derdinde
  • 4 Yıl Önce

O.U.

Kaleminize yüreğinize sağlık virgülünden noktasına kadar size katılıyorum onlara gelince başta ç.h.p. ,iyi parti ve diğeri bunlar bu ülkenin evladı değiller bunlar gavura uşak içimizdeki Bizans tohumlarıdırlar eğer bunlar bırak bizden olmayı bir parça insan olsalar yapılan hizmetleri ve bu hizmetleri yapanları başta Erdoğan olmak üzere bu insanları takdir eder yapıcı olurlardı ama bunlar içimizdeki vatan haini virüstürler bunlar ne hizmet görürse görsün yapanları takdir etmez mayaları gereği hep kötüler hainlik yaparlar bunlar başta yalandaroğlu ,Meral,vb.leri olmak üzere siyonistlerin paralı vatan haini tetikcileridirler bunları sağlam maneviyatı yüksek bir nesille başımızdan yok edebiliriz bunların bu ülkeden silinmesi lazım buda inançlı imanlı maneviyatı yüksek bilinçli bir nesille olur.
  • 4 Yıl Önce

boR

usta. şunu anlamak gerekir. korona morona derken, BÜYÜÜÜÜK DEV BİR PARA sağlık bürokrasisine aktarılıyor. sağlık bürokrasisi : azgın azınlık, hiyanetci, bölücü, güvenilmez, goygoycu. Çok büyüük gelir elde eden azgın azınlık, zirveye vurdu. azgın azınlık, dünyada örgütlü. Hastaneler boş, Maaşlar 2 misli. Hastaneler boş, masraf 10 misli. Sadece sağlıkçıda 3 ayda 200 000 000 000, yanlış değil 200 milyar tl para, azınlığın eline geçecek. Devletede posta koyar, millete de posta koyar. Gelir seni boğar. Herşey bi dengeli olmalı. SAĞLIKÇI VE POLİS DANS EDİYOR. NİYE????? krizde milletin anası ağlamış, iş güç sıfır, SAĞLIKÇI POLİS DANS EDİYOR. Bu: yamyam dansı. Farkında değilsin.
  • 4 Yıl Önce

HACI İLBEY

Saydığınız Türk-İslam düşmanları kripto sabataycıdır. Deşifre oldular. Tabanı sokağa hazırlayın diyen kkMAL, fetö gibi projedir. Artık haklarından gelelim. Vatandaşlarımız suç duyurusunda bulunabilirler. Savcılarımız da endişe etmeden, çekinmeden, korkmadan davaları kabul etsinler. Aksi takdirde daha büyük Gezi hadisesi yaşayabilir,Reis'i Merhum Mursi durumuna düşürebilirler. Allah CC, Reis'imizi ve ülkemizi korusun, düşmanlarımızı helak eylesin.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23